18 / 04 / 2024

Biga'da 1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Biga'da 1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Biga İcra Müdürlüğü, Biga ilçesi Balıklıçeşme beldesi Taşlıtarla mevkiindeki fabrikayı 1 milyon TL'den satışa çıkardı. Satış 19 Aralık 2011 Pazartesi günü 15:00-15:05 saatleri arasında gerçekleştirilecek...



Verilen ilan şöyle;

T.C. BİGA İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Dosya No: 2008/2930 Örnek No: 27

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:

1 - TAPU KAYDI: Biga İlçesi, Balıklıçeşme Beldesi, taşlılarla Mevkii, 172 ada, 5 parselde, 8142,83 m2 yüzölçümlü, arsa vasfında taşınmaz, borçlunun hissesi TAM'dır.

ÖZELLİKLERİ: Tapu kaydında arsa vasfında yazmakta ise de üzerine sanayi tipi büyük fabrika binası yapılmıştır. Bina yapılmış içine malzemeler konulmuştur. Çalışma ve faaliyet yoktur. Üç büyük bina birbirine bitişik yapılmış olup aynca bitişiğine sundurma tarzında kapalı çalışma yeri ve binanın yan tarafına gelen-giden araçları ve malları tartabilecek araç kantarı vardır. Soğuk hava deposu 450 m2 ve gıda fabrikası 1200 m2 kullanım alanı vardır.

İMAR DURUMU   : Bahçeli nizam sanayi tipi inşaat yapmaya müsaadelidir.

Satış Saati : 15:00 -15:05 Arası

Muhammen Bedeli: 1.000.000,00 YTL

Satış Şartları

1- Satış 19.12.2011 günü yukanda belirtilen saatler arasında İCRA MÜDÜRLÜĞÜ KORİDORUNDA açık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin % 60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü sakil kalmak şartıyla 29.12.2011 günü. aynı yer ve saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacaklan toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40'mı bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesi veya bu miktar kadar banka teminat mektubu vermeleri lâzımdır. Satış peşin para iledir, alıcı istediğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Tellaliye resmi, damga'vergisi, tapu harç ve masraftan ile K.D.V alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

t 3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve %10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hiçbir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5- Şartname, ilân tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- Satışı iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatmı kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilân olunur.

tş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. (IİK m. 126)

(*) ilgililer tabirine irtifak hakkı sahipleride dahildir. .   (www.bik.gov.tr) Basın : 59452

İlanı incelemek için tıklayın!


Geri Dön