29 / 03 / 2024

Bilal Aydoğan: Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Bilal Aydoğan: Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Mayıs ayında 57 milyon 135 bin 998 TL gelir elde edilen Bulvar İstanbul projesi için Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan "son beş ayda konutların yüzde 70'ini tamamlayarak, satış rekortmeni olduk" dedi.




Emlak Konut'un iyi yaşam ve konforu buluşturan Başakşehir'deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, son beş ayda konutların yüzde 70'inin satışını tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu. Bulvar İstanbul, satışa çıktığı 2013 yılının son çeyreğinden bu yana yaklaşık 1050 adet konut satışı gerçekleştirdi.


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, son beş ayda gösterdiği başarılı satış performansı ile satış ve hasılat birinciliğini sürdürüyor. Dört ay üst üste elde ettiği satış ve hasılat birinciliği ile büyük bir başarıya imza atan Bulvar İstanbul projesinde konutların yüzde 70'lik kısmının satışı tamamlandı.


Bilal Aydoğan: Bulvar İstanbul da konutların yüzde 70 i satıldı!


285.000 toplam inşaat alanı üzerinde 110.000 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'da her ihtiyaca ve arayışa yönelik 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Son dönemde kısa sürede satış gerçekleştirilen proje olarak dikkat çeken Bulvar İstanbul, satışa çıktığı tarihten itibaren çıkış fiyatlarına oranla yüzde 40 oranında prim sağladı.


5 ay gibi kısa bir sürede konutların yüzde 70'nin satıldığını anlatan Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan satıştaki başarının sırrının lokasyon ve doğru proje olduğunu söyledi. Bilal Aydoğan "Ocak ayında temellerini attığımız projeinin yüzde 70'inin satışlarını tamamladık. Yaklaşık 1050 dairenin satıldığı Bulvar İstanbul'da Emlak Konut'un raporlarına göre son beş ayın satış ve hasılat birinciliğini elmizde tutuyoruz. Bölgenin özelliklerini ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, araştırmalar yaparak çok iyi hakim olduğumuz bir bölgede hayata geçirdiğimiz Bulvar İstanbul Projesi tamamlandığında ev sahiplerine yaklaşık olarak yüzde 70 ile 80 oranında prim kazandırmasını öngörüyoruz" dedi.


Bulvar İstanbul'un kullanım özelliklerinin yanı sıra lokasyon avantajının da satışlardaki başarıyı ciddi oranda etkilendiğinin altını çizen Bulvar İstanbul İş Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Aydoğan "İstanbul'un en değerli lokasyonlarından birinde hayata geçirdiğimiz Bulvar İstanbul projesi ile son dönemlerin kısa sürede en çok satış gerçekleştiren projeleri hakkında ilk sıralarda yer alıyoruz.


TEM Otoyolu'na 3.Köprü'ye, Kanal istanbul Projesi'ne 11 ihtisas hastanesi ile hizmet verecek Sağlıkkent'e yakın lokasyonu ile yüzde 75 yeşil alan üzerinde göletler, şelalaer, lavanta ve gül bahçeleri, koşu parkurları gibi titizlikle tasarlanan yeşil ile maviyi buluşturan peyzaj çalışmalarıyla dikkat çeken proje oturum amaçlı olduğu kadar yatırım amaçlı olarak da tercih ediliyor. Projenin 2016 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor. 


Bulvar İstanbul'da Aralık ayında 182 bağımsız bölüm satışından 70 milyon 107 bin 796 lira, Ocak ayında ise 121 bağımsız bölüm satışından 48 milyon 063 bin lira gelir elde edildi. Mart ayında da 111 adet konut satışı ile adet bazında birinci, 43 milyon 625 bin 959 TL'lik gelir ile ikinci olan proje, son olarak da Mayıs ayında 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olarak 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde ettti.


ÖZÜLKE İNŞAAT HAKKINDA


1992 yılından beri faaliyet göstermekte olan Maksem, Özülke İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 2004 yılında İstanbul'da kuruldu. Faaliyetlerine inşaat, taahhüt, proje ve müşavirlik hizmetleri sunarak mütevazi bir başlangıç yaptı. Projelendirme ve müşavirlik çalışmalarında çağdaş mimarinin çözümleme mantığına, çevresel yaklaşımlara özen gösteren, hizmet alanların alışkanlıklarından uzaklaşmadan, doğa-çevre ikilemini dikkate alarak çözen yaklaşımı ilke edinerek faaliyetlerini sürdürdü. Firma bugüne kadar yaklaşık 15.000 konut tamalyarak sahiplerine teslim etmiştir.



Geri Dön