25 / 04 / 2024

Bilal Uludağ: Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Bilal Uludağ: Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Sarıçamlıya, yaptıkları her açık hava toplantısına Sarıçam’a dair umut ve heyecanlarını getirdikleri için teşekkür etti. Uğur, 'Sarıçam Adana'nın cazibe merkezi olacak' dedi.



Bilal Uludağ, “30 Mart 2014, Sarıçam için yeni bir başlangıç olmuştur. Adana’nın genişlemesi bundan sonra Sarıçam yönüne olacaktır. İmar planları önceki dönemde  Adana  Büyükşehir Belediye Meclisinden Sarıçam lehine geçmiştir. Sarıçam’ın önü açıktır. Sarıçam yakın zamanda Adana’nın cazibe merkezi olacaktır. Bu noktada hem Adana’yı hem Sarıçam’ı MHP’li belediye başkanlarının kazanması Adana’nın geleceği için umut vericidir. Aynı zamanda Mersin, Adana ve Osmaniye illerimizi MHP’nin alması da Çukurova bölgesi için ele geçmez bir fırsattır. Bu üç ilimizde MHP belediyeciliği sayesinde bölgesel kalkınma da gerçekleşmiş olacaktır. Bu süreçte yanımızda olan, bize destek veren partili partisiz tüm Sarıçamlı hemşerilerimizden Allah razı olsun” dedi.


SArIÇAM HAKKINI ALACAK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sarıçam İlçe Başkanı Mehmet Koca ise, yaptığı açıklamada, 30 Mart 2014 günü yapılan yerel seçimlerde kendilerine teveccüh gösteren Sarıçam halkına şükranlarını iletti. Mehmet Koca, Sarıçam’ın MHP’nin kalesi olduğunu ve MHP’nin Sarıçam’da birinci parti gelememesinin üzüntüsünü de her zaman yaşadıklarını dile getirerek, “Ancak bu sefer Sarıçamlı, şeytanın bacağını kırmıştır. MHP’nin kalesi olan bir merkez ilçede millî irade Sarıçam’da MHP lehine tecelli etmiştir. Ben burada Sarıçam’ın burçlarına Üç Hilal’i diken Sarıçam halkına teşekkür etmek istiyorum. Her Sarıçamlı, Üç Hilal’i Sarıçam’ın burçlarına dikme noktasında bir Ulubatlı Hasan olmuştur. Sarıçam bundan sonra Adana Büyükşehir Belediyesinden de hak ettiği payı fazlasıyla alacaktır. Çünkü bundan önceki dönemde Sarıçam hep arka planda tutulmuş, yalnız bırakılmıştır. Ama bu sefer böyle olmayacaktır, Sarıçam hak ettiğini, hakkı olanı fazlasıyla alacaktır” diye konuştu.


Adana Haber Gazetesi


Geri Dön