25 / 04 / 2024

Bilal Uludağ stad inşaatını denetledi!

Bilal Uludağ stad inşaatını denetledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek yüklenici Müteahhit ibrahim İlgaz'dan bilgialdı. Başkan Bilal Uludağ,bu stadium inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydett



Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ 33 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatını yerinde gezerek yüklenici Müteahhit ibrahim İlgaz'dan bilgialdı. Başkan Bilal Uludağ,bu stadium inşaatının tamamlanması ile bu bölgede önemli bir sinerji oluşacağını kaydetti. Yakın bir tarihte Bilim veTeknoloji Üniversitesininde temellerinin atılacağım söyleyen Başkan Uludağ, Sançam'da spor ve eğitim alanında hızlı bir kalkınmanın yaşanacağının müjdesini verdi. 


Sarıçam Belediye Başkam Bilal Uludağ, "Çukurova Üniversitesi, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ve  Adana  Arena Stadyumunun Bölgemize hareketlilik getireceğine ve istihdam gücünün hızlı bir şekilde artacağına inanıyoruz."dedi. Yüklenici Müteahhit İsmail Ilgaz;Stadyum inşaatının 2015'in Aralık aymda tamamlayarak BaşbakanlıkToplu Konut idaresi (TOKİ)'ye teslim edeceklerini belirtti, "2016 Yılının ilk aylarında 33 bin kişi kapasiteli stadın faliyete gireceğini söyledi. Daha sonar Başkan Uludağ ile İnşaatalanını gezerek incelemelerde bulundular. 

İlgaz,"Katkı ve desteklerinden dolayı Sarıçam Belediyesine ve Sayın Başkan Bilal Uludağ'a teşekkür ederim." dedi. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön