29 / 03 / 2024

Bilal Uludağ TOKİ Konutları kilit parke çalışmasını inceledi!

Bilal Uludağ TOKİ Konutları kilit parke çalışmasını inceledi!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, Osmangazi Mahallesinde belediyenin kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. Uludağ Sarıcam halkının mutlu ve huzurlu olması için çalıştıklarını dile getirdi...




Sarıçam Belediye Başkam Bilal Uludağ, Osmangazi Mahallesinde belediyenin kilil parke yol çalışmalarını yerinde inceledi. 

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü Yol birimi, Osmangazi Mahallesinde bulunan  TOKİ  konutları içinde kullanılmayacak vaziyetle bulunan bir yolu önce açtı. Yolun alt yapı çalışmalarım tamamlayan yol işyeri daha sonra kilit parke ile kaldırım ve yolu kapladı. Yaklaşık 3 bin metrekare yolu kilit parke ile kaplayan yol işlerinin bu çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Bilal Uludağ, Sarıcam halkının mutlu ve huzurlu olması için belediye olarak tüm imkanları doğrultusunda çalıştıklarım belirtti. Yol işleri sorumlularından ve çalışanlardan yol yapımı hakkında bilgi alan Başkan Bilal Uludağ, daha sonra Osmangazi Mahallesinde bulunan parkı gezerek burada parkın temizliği ile ilgili sorumluları uyardı. Parkların sulanması ve temizliğine daha çok dikkat edilmesi için uyaran Başkan Uludağ, halkın daha temiz ve ferah bir ortamda dinlenmesinin, çocuklarım oynatmalarının çok önemli olduğunu belirten Başkan Uludağ, tüm parklarda aynı duyarlılığın gösterilmesini istedi. 


Adana Ekspres


Geri Dön