18 / 04 / 2024

Bilal Uludağ: Yeni imar yolları açıyoruz!

Bilal Uludağ: Yeni imar yolları açıyoruz!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti.



Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, Sarıçam'da ileriye dönük olarak yapılan bu yolların birçok bölgede açılacağını da ifade etti. 


Başkan Bilal Uludağ, Sarıçam İlçesinin her geçen gün gelişerek daha da ileriye gittiğini 1015 yıla kadar nüfusunun bir hayli artacağını hatırlatarak, bu nedenle yeni imar yollarına ihtiyaç olacağını söyledi. İlçelerinde birçok yerde kaldırım yapımı, bordürlü kilit taş ve asfalt yol çalışmasının da yapıldığına dikkat çeken Bilal Uludağ,"2016 yılı içinde özellikle yolu hiç yapılmayan yerler öncelikli olacak. Fen işlerine bağlı Yol Müdürlüğü ekiplerimiz ASKİ ile koordineli şekilde çalışıp, altyapı sorununu da büyük ölçüde tamamlayarak çalışmalarına ağırlık veriyor. "dedi. 


Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, şu anda yeni imar yolu açma ve temel dolgu zemin hazırlık çalışmalarının Beyceli, Çarkıpare, Eğeciuşağı -Yavaşlı, Osmangazi, Organgazi mahallelerinde sürdüğünü, İncirlik-Yenimahalle ile Karlık-Torunlar mahallelerinde de bordürlü kilit taş çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi. 


Adana Bölge 





Geri Dön