25 / 04 / 2024

Bilal Uyanık: İstikbal 25 milyon liralık yatırım yapacak

Bilal Uyanık: İstikbal 25 milyon liralık yatırım yapacak

Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, İstikbal'in 2009 yılındaki hedefinin dev dekorasyon merkezlerinin sayısını 35'e çıkarmak olduğunu ve 25 milyon liralık yatırım yapacaklarını bildirdi



Bilal Uyanık yaptığı yazılı açıklamada, sektörün yatırımları durdurduğu bu dönemde, İstikbal markası olarak yenilik ve yatırım odaklı yaklaşımlarını sürdürdüklerini belirtti.

Uyanık, "2009 yılında hedefimiz lokasyonuna göre 8 bin metrekareye ulaşan dev dekorasyon merkezlerimizin sayısını 35'e çıkartmak. Bu hedef doğrultusunda 25 milyon lira yatırım yapacağız" dedi.

Açıklamada, Türkiye çapında bine yakın mağazası bulunan İstikbal'in, 2009 yılında açacağı dev ev concept mağazaların her birinin ortalama büyüklüklerinin 5 bin metrekare olduğu bildirildi. Bu mağazalardan şu ana kadar 14'ünün açıldığı 6'sının daha açılacağı dile getirilen açıklamada, toplam 20 mağazanın yatırım tutarının ise 25 milyon lira olduğu kaydedildi.

İstikbal'in, 2009 yılı sonunda ev concept mağaza sayısını 35'e, 2010 yılında ise 50'ye çıkartmayı hedeflediği, İstikbal'in ev concept mağazalarını metropollerde de yaygınlaştırmayı amaçladığı belirtildi. Açıklamada, İstikbal'in Avrupa'da 52 olmak üzere yurt dışında da toplam 220 mağazaya ulaştığı ifade edildi.
AA

İstikbal 25 milyon liralık yatırım yapacak

Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Uyanık, İstikbal olarak 2009 yılında hedeflerinin dev dekorasyon merkezlerinin sayısını 35'e çıkarmak olduğunu, bu hedef doğrultusunda 25 milyon liralık yatırım yapacaklarını bildirdi.Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık 2009 yılında 25 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi. Bilal Uyanık yaptığı yazılı açıklamada, sektörün yatırımları durdurduğu bu dönemde, İstikbal markası olarak yenilik ve yatırım odaklı yaklaşımlarını sürdürdüklerini belirtti. Uyanık, "2009 yılında hedefimiz lokasyonuna göre 8 bin metrekareye ulaşan dev dekorasyon merkezlerimizin sayısını 35'e çıkartmak. Bu hedef doğrultusunda 25 milyon lira yatırım yapacağız" dedi. Açıklamada, Türkiye çapında bine yakın mağazası bulunan İstikbal'in, 2009'da açacağı dev ev concept mağazaların her birinin ortalama büyüklüklerinin 5 bin metrekare olduğu bildirildi. Bu mağazalardan şu ana kadar 14'ünün açıldığı 6'sının daha açılacağı dile getirilen açıklamada, toplam 20 mağazanın yatırım tutarının ise 25 milyon lira olduğu kaydedildi. İstikbal'in, 2009 sonunda ev concept mağaza sayısını 35'e, 2010'da ise 50'ye çıkartmayı hedeflediği, İstikbal'in ev concept mağazalarını metropollerde de yaygınlaştırmayı amaçladığı belirtildi.

Yurt dışında 220 mağazaya ulaşıldı

İstikbal, Türkiye'nin her bölgesine yaydığı 'ev concept' mağaza sayılarını ve pera-kende yatırımlarını artırarak mağazacılık atağını güçlendiriyor. Açıklamada, İstikbal'in Avrupa'da 52 olmak üzere yurt dışında da toplam 220 mağazaya ulaştığı ifade edildi.
Yenişafak

Ev concept'e 25 milyon lira yatırım 
 
Boydak Holding Mobilya Grubu Pazarlama Koordinatörü Bilal Uyanık, İstikbal olarak 2009 yılında hedeflerinin 14 olan dev dekorasyon merkezlerinin sayısını 35'e çıkarmak olduğunu, bu hedef doğrultusunda 25 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi. 2009 yılında açılacak dev ev concept mağazalarının her birinin ortalama büyüklüklerinin 5 bin metrekare olduğu bildirildi.
Zaman

İstikbal'in 25 milyon TL'lik dev yatırımı

İstikbal, Ev Concept mağazacılık zincirini hızla genişletiyor. Mersin, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa olmak üzere 4 yeni ev concept mağazası açan İstikbal, Gebze, Yenibosna, Alibeyköy, Muğla/Bodrum, Denizli/Çivril, Manisa/Akhisar, İzmit, Zonguldak/Çaycuma ve son olarak Kahramanmaraş/Afşin'de ortalama 5 bin metrekare büyüklüğünde yeni mağazalar açtı. 2009 yılında ev concept mağaza sayısını 35'e, 2010 yılında ise 50'ye çıkartmayı hedefleyen İstikbal, sadece bu hedef için 25 milyon TL yatırım yapacak.

Para Dergisi


Geri Dön