25 / 04 / 2024

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı!

Projesini Bilecik Belediyesince hazırladığı ve Bien Seramik tarafından hayata geçirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi için imzalar atıldı.




Projesi Bilecik Belediyesince hazırlanan ve yapımı Bien Seramik tarafından gerçekleştirilecek olan Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin protokolü imzalandı.


Çocuklarımız ve gençlerimiz için büyük işlevler görecek olan Bilgi Evi'nin protokolü; Belediye BaşkanımızS elim Yağcı ve Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan tarafından imzalandı.


Bien Seramik Genel Müdürü Nevrettin Şenyayla, Fabrika Yöneticisi Cengiz Erdinç ve Başkan Yardımcısı Nihat Can'ın da hazır bulunduğu törende imzalan protokol ile çocuklarımız ve gençlerimiz yıl sonuna kadar yapımı tamamlanacak olan Bilgi Evinden hizmet alacak.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Selim Yağcı, imzalanan protokol ile eğitim ve çocuklara yönelik büyük ve önemli bir imzanın atıldığını belirtti.


Bilecik Belediyesi Bilgi Evi'nin yapımını üstlenen Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ve beraberindeki heyete ayrıca teşekkür eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları söyledi:


''Öncelikle bizler Bilecik Belediyesi olarak gerek çocuklarımıza gerek diğer vatandaşlarımıza yeni ve güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Ancak bizim hizmet anlayışımızın odak noktasında çocuklarımız ve gençlerimiz var. Bununla birlikte dez avantajlı grupta dediğimiz insanlarımız ile potizif ayrımcılık yapacağımız kesimdeki insanlarımız için de büyük hassasiyet gösteriyoruz. Bu dönem programımız içine aldığımız Bilgi Evi'nin, şehrimizin sanayi ve ekonomideki büyük değeri olan Bien Seramik ile birlikte ortak bir projeyi paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bizlerle birlikte böyle bir çalışmada hareket ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu proje ile birlikte yaklaşık 450 metrekare alan üzerinde 5 katlı bir yapı olacak. İlk katında güzel bir kreş olacak. Özellikle işe giden hanım kardeşlerimiz ile geliri az olan kardeşlerimize hizmet verecek bir kreş olacak. Birinci katında buna ilişkin olarak engelli kardeşlerimizin bir araya geleceği ve tedavi kapsamında fizik ve rehabilite olacak alanlar bulunacak. Bir üst katında ise orta öğretim ve lise çağındaki kardeşlerimize yönelik olacak. Bu bölümde öğrencilerimiz gerek kendileri gerek hocaları nezaretinde buralara gelip hem verimli zaman dilimi geçirebilecekler, hem de dinlenebilecekler. Dördüncü kat ise üniversite öğrencilerimiz için hazırlanacak. En üst katta ise pozitif ayrımcılık yapmayı düşündüğümüz hanım kardeşlerimiz hizmet alabilecek. Kursların yapıldığı, sempozyumların düzenlendiği bir alan olacak. Şehrimizde bir ilki daha gerçekleştirmiş olacağız. Bu binanın fiziki şartları anlamında Bien Seramik firmamız katkı sunacak. İçi ve diğer alandaki ihtiyaçlarını da Bilecik Belediyesi olarak bizler üstlenecek. Burası bir eğitim yuvası ve kurumu olacak. Ben bu anlamda böyle güzel bir eserin ilimize kazandırılmasında emeği olan başta Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan, Bien Seramik Genel Müdürü Nevrettin Şenyayla, Fabrika Yöneticisi Cengiz Erdinç ve bütün Bien ailesine teşekkür ediyorum.


Bien Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Ercan ise Bilecik Belediyesi işbirliğinde eğitim anlamında önemli işlevler görecek bir eseri oluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, ''Biz tabi ki 20 yıldır Bilecik'teyiz. Sanayicilik, çok zor bir meslek ve bizler bunu geliştirmek ve büyütmek için çok uğraşıyoruz. Geçtiğimiz dönem yapmış olduğumuz ziyarette, Belediye Başkanımızın bu konuda bizlerden bir talebi oldu. Bizler de ilimiz çocukları ve gençleri için çok önem verdiğimiz böyle bir teklife düşünmeden olumlu cevap verdik. Hayırlısı ile bu yıl bunu fiiliyata geçireceğiz. İnşallah şehrimiz ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olur.



Bilecik Belediyesi



Geri Dön