19 / 04 / 2024

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Merkezi binasının inşaatında sona gelindi!

Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek



Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde yapılan Gençlik Merkezi binası inşaatında sona gelindi.

2014 yılında inşaatına başlanılan 1 milyon 790 bin sözleşme bedelli merkez, gençlerin sosyal, kültürel yaşantısına yön verecek. Hürriyet Mahallesi, Yuvam Sokak üzerindeki bina inşaatında sona gelindi. Gençlik Merkezi hizmete girmeye hazırlanırken, binanın giriş kısımda zemine mermer döşemenin yanı sıra çatı kısmında ince süsleme yapım çalışmaları sürüyor. İnşaatı tamamlanma aşamasına gelen Bilecik Gençlik Merkezinde gençlerin eğitimine katkı sağlayacak olan müzik, dans ve folklor, resim, sanat, plastik sanatlar, el işçiliği salonu, zeka oyunları salonu, bilgisayar salonu ve kütüphane olmak üzere gençliğe yönelik bir çok branşı kapsayacak şekilde hizmet verecek.

Çok amaçlı Gençlik Merkezi’nin kurulması ile Bilecikli gençlerin zaman geçirebilecekleri, sosyal ve kültürel faaliyette bulunabilecekleri yer sıkıntısının ortadan kalkmış olacağı belirtiliyor.



Hürriyet 


Geri Dön