19 / 04 / 2024

Bilecik KYK Öğrenci Yurdu bu yıl açılacak!

Bilecik KYK Öğrenci Yurdu bu yıl açılacak!

Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay,Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulunarak ilgililerden bilgi aldı.



Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürü Halit Doğan ve müdürlük çalışanlarının da yer aldığı incelemelerde Abdullah Ay, gerçekleştirilen çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. İncelemeleri kapsamında, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) ortaklığında yapılan 500 kişilik Kyk Öğrenci Yurdu’nda kontrollerde bulunan Ay, binayı gezdi.


KYK ÖĞRENCİ YURDU BU YIL KAYITLARI ALACAK

Bilecik Belediyesi olarak, yapımı devam eden yurt binasında incelemelerde bulunduklarını dile getiren Abdullah Ay, ’’Öğrenci Yurdu çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Bilecik Belediyesi olarak, çalışmaları yakından takip ediyoruz. Yurt binası girişleri ve çevre düzenlemeleri çalışmaları hakkında yapacağımız uygulamalar hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Öğrencilerimiz, bu yıl itibariyle buraya kayıtlarını yapacaklar. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte burası her türlü imkanı ile öğrencilerimizin hizmetine sunulacak’’ ifadelerini kullandı.


Sabah


Geri Dön