26 / 04 / 2024

Bilfinger Berger, Türkiye'deki proje sayısını 4'e katlayacak

Bilfinger Berger, Türkiye'deki proje sayısını 4'e katlayacak

Bilfinger Berger Facility Services şirketlerinden HSG Zander ve EPM Türkiye Genel Müdürü Leyla Özulucak, önümüzdeki 2 yıl içinde Türkiye’deki proje sayılarını 4 katına çıkaracaklarını belirt



Uluslararası gayrimenkul yönetim şirketlerinden Almanya merkezli Bilfinger Berger Tesis Yönetimi Grubu/Bilfinger Berger Facility Services şirketlerinden HSG Zander ve EPM Türkiye Genel Müdürü Leyla Özulucak, önümüzdeki 2 yıl içinde Türkiye’deki proje sayılarını 4 katına çıkaracaklarını belirtti.

Özulucak, yaptığı yazılı açıklamada 10 milyar avro üzerinde yıllık cirosu olan Bilfinger Berger’in bünyesindeki varlık ve mülk yönetimi firması olan EPM World’un, 20 milyar avro değerinde varlık yönettiğini ve portföyünde 37 tane AVM bulunduğunu kaydetti. Son bir yıl içinde Türkiye’de Trabzon, Şanlıurfa, Ankara, Erzurum, İskenderun ve İstanbul’da AVM projeleri aldıklarını ve yönettiklerini ifade eden Özulucak, "Türkiye’de tesis yönetimi alanı çok bakir, sektör henüz emekleme aşamasında. Önümüzdeki 2 yıl içinde Türkiye’deki proje sayımızı 4 katına çıkaracağız" dedi.

Özulucak Türkiye’de AVM’lere verdikleri hizmetlere ilişkin şu bilgileri verdi:
"Alışveriş merkezleri için öncelikle tesis yönetimi, kiralama yönetimi, pazarlama ve halkla ilişkiler yönetimi, kurumsal kimliğinin oluşturulması, marka bilinirliğinin artırılması, kiracı-müşteri ilişkilerinin sağlanması, kontratlarının takibi, finans-bütçe yönetimi, kiraların ve ortak giderlerin takibi, faturalandırılması, AVM iç ve dış dekorasyonun güncellenmesi, teknik, temizlik ve güvenlik gibi diğer operasyonel hizmetlerin yapılmasını ve koordinesisağlamaktır."
AA


Geri Dön