18 / 04 / 2024

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.



Emlakchi'den Bilge Özdemir  Sign Of The City'yi yazdı. İşte o yazı;


Şimdi; “ Şarkı söylemek lazım “ ... kentlerimizin “ namelerine  eşlik etmek lazım” ...

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards",  Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu.

Kentlerin ve ulusal projelerin yarıştığı bu gecenin kazananı “ TÜRKİYE “ oldu. Sign Of The City doğduğu gün; koşar adımla ülke sınırları aştı..O artık  Sign Of The Country...World..

Uluslararası nitelikte katıldığım, izlediğim yarışmaların “ en mükemmeline “ imza atıldı.  İmzayı atanları ve yaklaşık 1 yıl önce başlattığı bu  projeye  hayat veren Onur Yılmaz’ ı kutluyor nice başarılar diliyorum.

Her yarışmanın bir kazananın olduğu kulvarda, pazarlama ve satış hizmeti sunduğum YALÇINLAR GROUP ‘ un GÖL MAHAL PROJESİ  en iyi müstakil villa kategorisinde finalistler arasında yer aldı.

İnanın bu yarışmaya katılmak bile başlıbaşına bir başarı, bu başarıda en önemli paya sahip sponsorları ve  Sayın juri üyelerini  tebrik ediyorum.

Yarışmalar katılımçıları ile güzel; inşaat ve gayrimenkul sektörünü gelecek yılın yarışması için şimdiden katılıma davet ediyorum. Bu yarışmaya sonuçunda TÜRKİYE’ nin inşaat ve gayrimenkul kulvarında uluslararası bir yarışma markası doğmuştur... Bunu geliştirmek ve yaşatmak hepimizin sorumluluğu... 

BİLGE ÖZDEMİR



Geri Dön