24 / 04 / 2024

Bilgi Üniversitesi Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı düzenliyor!

Bilgi Üniversitesi Kira Hukukunda Güncel Gelişmeler Konferansı düzenliyor!

29-30 Mayıs tarihlerinde iki gün sürecek Konferans, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü yapılacak. Konferansta birinci gün kira sözleşmesine uygulanacak genel hükümler ayrıntılı olarak incelenecek.



29-30 Mayıs tarihlerinde iki gün sürecek Konferans, İstanbul Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampüsü yapılacak. Konferansa kira hukukunda son dönemde eserler yazmış çeşitli üniversitelerde görev yapan konunun uzmanı akademisyenlerin yanı sıra Yargıtay’dan da beş hakim davet edilmiş durumda.


Konferansta birinci gün kira sözleşmesine uygulanacak genel hükümler ayrıntılı olarak incelenecek. İkinci gün ise konut ve çatılı iş yeri kirasına ilişkin kurallar ele alınacak. Tartışmaların daha verimli geçmesi adına katılımın sınırlı tutulduğu söz konusu konferansın sonunda katılım sertifikası verilecek.


Konferans Ücreti


Konferans ücreti KDV dahil 250 TL. Stajyer avukatlar ve öğrenciler için ise katılım ücreti 125 TL. Öğle yemeği ve kahve araları Bilgi Üniversitesi tarafından sağlanmaktadır. Konferansa katılım sonunda bir katılım sertifikası verilecektir.


Geri Dön