25 / 04 / 2024

Billionaire Club'ın dekorasyonunu Beppe Ribioli yaptı!

Billionaire Club'ın dekorasyonunu Beppe Ribioli yaptı!

3.5 milyon Euro'luk yatırımla İstanbul'un gece hayatına kazandırılan Billionaire Club, 'kaliteli eğlence'nin popüler adresi olacak... Giriş ücreti olarak 50 liranın alındığı mekana, kim olursa olsun tek başına erkek giremeyecek; elit atmosferin bozulmasın



İtalyan işadamı Flavio Briatore'nin ünlü gece kulübü Billionaire Club, Sardunya Adası'nın ardından Levent'te açıldı. Dünya jet sosyetesinin favori kulüplerinden biri olan Billionaire Club'ın açılışı, iş ve cemiyet hayatının katılımıyla gerçekleşti. Çok merak edilen bu yeni eğlence mekanını, kulübü Türkiye'ye getiren Palmali Group'un İnşaat ve Turizmden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kerem Tümay ile konuştuk.

TÜRKİYE'YE ÇOK YAKIN
 Nasıl karar verdiniz böyle iddialı bir gece kulübüne
Binayı satın aldığımızda otel yapmaya karar verdik; otelin her konuda iddialı olmasını istedik. SPA'sını ESPA'ya, mutfağını Cipriani'ye emanet ettik. Her şeyin en lüksünü bir çatı altında toplamak amacıyla yola çıktığımız için de Billionaire Club'ı Türkiye'ye getirdik.

 Dünyada çok popüler ve lüks gece kulüpleri var... Billionaire Club'ı getirmenizde ne etkili oldu
Sardunya Adası'ndaki Billionaire'in içinde Cipriani bulunuyor. Yani kaliteli yemek ve kaliteli eğlence aynı çatı altındaydı. Biz de bu yapıyı çok beğendik. Damak tadı ve eğlence anlayışı olarak Türkiye'ye de son derece yakın bulduk.

FİYATLAR YÜKSEK DEĞİL
 Gece kulübünün iç dekorasyonu için ne kadar para harcandı
Yatırımımız 3.5 milyon Euro.

 Dekorasyonu kim yaptı
Beppe Ribioli ve Deco Flamme...

 Dekorasyon için Türkiye'den alınan şeyler var mı
Mobilyaların hepsi Türkiye'de yapıldı. Kulübün kurucusu Briatore de bayıldı. Hepsi çok kaliteli olduğu için daha sonra bunları yurt dışında da kullanabileceğini söyledi. Bize yurt dışından sadece aksesuvarlar geldi.

 Kulübün ismi milyarder anlamına geliyor. Bu isimden çekinen, "Buraya zenginler gider" diyenler var. Siz bu kulübü 'en zenginler' için mi açtınız
Bu böyle bir isim sadece. İsmi milyarder diye, sadece milyarderlerin geleceği bir yer olması mümkün değil zaten. Flavio Briatore kulübünün hedef kitlesini çok güzel anlatıyor; "Eğlenmeyi ve kaliteyi seven insanları bekliyoruz" diyor. Ayrıca sanılanın aksine, bu kulüpteki fiyatlar diğer kulüplerdekilerden çok daha aşağıda.

FAVORİ ŞAMPANYA
 Sizce bu kulüpteki en özgün şey nedir Buraya özgü olan, gidenin muhakkak denemesi gereken neler var
Şampanya... Bu kulübün özel içeceği şampanyadır. Şampanyanın 'Billionaire Şovu' ile servis edilmesi tabii ki!

 Kulüpte çalınan müzik hakkında neler söyleyebilirsiniz
Kulübün müzikleri şu anda Billionaire Club'ın yıllarca DJ'liğini yapan Menzoza'ya emanet. O, bir süre daha aramızda olacak. Kaliteli müzik çalacak DJ'ler yetiştirecek.

 Türkçe parçalar da çalınıyor, değil mi
Tabii ki! Sonuçta burası Türkiye... Ve bizler Türkçe parçalarla eğlenmeyi seviyoruz.

 Billionaire Club'a asla giremeyecek, içeri alınması ambargolu birileri var mı
Kim olursa olsun, üç erkek yalnız olarak buraya giremez. Bizim amacımız burada herkesin rahat bir şekilde eğlenmesini sağlamak. Atmosferi bozacak kimseye izin veremeyiz!

BRIATORE İSTANBUL'U SEVİYOR
  Flavio Briatore ile nasıl iletişime geçtiniz
Flavio Briatore ve Yönetim Kurulu Başkanımız Mübariz Mansimov arkadaş. Mansimov, projesinden Briatore'ye bahsetti. O da mutluluk duyacağını söyleyip bize katıldı.

  'Billionaire Club'ı Türkiye'ye getirmek istediğinizi ilk söylediğinizde tepkisi nasıl oldu
Mutlu olacağını söyledi. Kulüp açılmadan önce Edition otelin yerini gelip gördü. Kulüp için yerin uygun olduğuna karar verdi. Kulübün her detayıyla da özel olarak ilgilendi.

  Türkiye'ye ve İstanbul'a olumlu yaklaştı yani...
Evet... İstanbul'u çok seviyor ve ileride başka projeler de gerçekleştireceğiz.

 Briatore doğum gününü bu kulüpte kutladı. Atmosferi beğendi mi
Evet. Sardunya'da olduğu gibi İstanbul'daki Billionaire Club'da da eğlendi.
Sabah


Geri Dön