28 / 03 / 2024

Bilmer İnşaat, Tensar’la anlaştı!

Bilmer İnşaat, Tensar’la anlaştı!

Bilmer İnşaat, toprak güçlendirmesi ve zemin stabilizasyonu konusunda dünya devi Tensar’la anlaştı. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited’in anlaşması Tensar’ın İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.



Birçok sektörde hizmet veren Bilmer İnşaat, farklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Geosentetik ürünler tedarik eden ve asfalt yolların, demiryollarının, kaplanmış alanların kötü toprak koşulları için kanıtlanmış pratik çözümler sunan Tensar International Limited ile anlaşan Bilmer İnşaat, Tensar Triax’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited’in anlaşması Tensar’ın İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirildi.


Zemin güçlendirme ve zemin stabilizasyonu, üst yapı optimizasyonu ve zemin güçlendirmesi ürünleri erozyon önleme sistemlerinin imalat ve tedariğinde dünya lideri olan Tensar International Limited’in İngiltere’deki Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen imza töreni ile Bilmer İnşaat, Tensar Triax’ın Türkiye’deki tek yetkili distribütörü oldu.


Tensar International Limited Başkan Yardımcısı Stephen EWER, törende yaptığı konuşmasında; “Türkiye’nin inşaat anlamında yaptığı atılım ve değişimin uzun zamandır takip etmekteyiz. Tensar olarak Türkiye’de yer almak için gerçek anlamda uzmanlığı gelişmiş bir firma arayışımız sonunda Bilmer İnşaat’la buluştuk. Birlikte çok güzel projelere imza atacağımıza olan inancımızla bu işbirliğine başladık. Bilmer’le Türkiye’de olmaktan mutluyuz.” dedi.


Bilmer İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Cenk BALÇIK ise: Bilmer İnşaat olarak farklı alanlarda hizmetlerimize devam ediyor, her geçen gün çıtamızı yükseltiyoruz. 30 yıldan fazla tecrübesiyle zemin güçlendirme ve zemin stabilizasyonu ile ilgili inşaat çözümleri geliştiren Tensar ile ortaklık yapacağımız için çok mutluyuz. Birlikte uzun yıllar çalışacağımıza inanıyoruz.” dedi.



Haber  İzmir  Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kaliteli hizmet anlayışıyla hizmet veren Bilmer İnşaat toprak güçlendirmesi ve zemin stabilizasyonu konusunda Tensar'la anlaştı. Birçok sektörde hizmet veren Bilmer İnşaat, farklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Geosentetik ürünler tedarik eden ve asfalt yolların, demiryollarının, kaplanmış alanların kötü toprak koşulları için kanıtlanmış pratik çözümler sunan Tensar International Limited ile anlaşan Bilmer İnşaat, Tensar Triax'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü oldu. 


İzmir Ege Haber



Haber Yenigün İstanbul Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bilmer İnşaat, toprak güçlendirmesi ve zemin stabilizasyonu konusunda dünya devi Tensar'la anlaştı.Birçok sektörde hizmet veren Bilmer İnşaat, farklı projelerine bir yenisini daha ekledi. Geosentetik ürünler tedarik eden ve asfalt yolların, demiryollarının, kaplanmış alanların kötü toprak koşullan için kanıtlanmış pratik çözümler sunan Tensar International Limited ile anlaşan Bilmer İnşaat, Tensar Triax'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü oldu. Bilmer İnşaat ve Tensar International Limited'in anlaşması Tensar'ın İngiltere'deki Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi Zemin güçlendirme ve zemin stabilizasyonu, üst yapı optimizasyonu ve zemin güçlendirmesi ürünleri erozyon önleme sistemlerinin imalat ve tedariğinde dünya lideri olan Tensar International Limited'in İngiltere'deki Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen imza töreni ile Bilmer İnşaat, Tensar Triax'ın Türkiye'deki tek yetkili distribütörü oldu. 


Yenigün İstanbul


Geri Dön