18 / 04 / 2024

Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mamoun Adlebı ve Mohammed Shaban ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.





Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mamoun Adlebı ve Mohammed Shaban ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytinburnu'nda kuruldu.


Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Konusu:

a.      Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.      Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.      Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası yolcu taşımacılığı yapmak d.      Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. e.      Her marka bilgisayar ve bilgisayar donanımının  ithalatı, ihracatı ve dahili ticaretini, tüm bilgisayar ve ve yan donanımları birimleri mikrofilm faksim ile bunlar gibi tüm bilişim sistemleri ,endüstriyel büro otomasyon, tüm yazılım ve donanım faaliyetleri servis büro hizmetleri vermek. internet  üzerinden her türlü bilgi, ses ve görüntü hizmeti vermek, web sitesi hazırlamak, hazırlatmak ve internet servis sağlayıcılığı yapmak. f.       Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ve aksesuarlarını satmak, imal etmek, ithalatını ve ihracatını yapmak. g.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. h.      Yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapmak. i.        Her türlü promosyon ürünleri toptan ve perakende alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak.


Bilnes Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Seyitnizam Mah.Mevlana Cad. 77/3 Zeytinburnu 



Geri Dön