19 / 04 / 2024

BİM ilk FİLE mağazasını Prestige Mall AVM'de açtı!

BİM ilk FİLE mağazasını Prestige Mall AVM'de açtı!

BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası olan FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılandı..



BİM, mağazalar zincirinin yeni halkası olan FİLE mağazalarının ilkini açtı. İstanbul Bahçeşehir'deki Prestige Mall alışveriş merkezinde açılan ilk FİLE yoğun bir ilgiyle karşılanırken; ilk günkü satış rakamlarının da yüksek olduğu duyuruldu. BİM İcra Kurulu Üyesi Haluk Dortluoğlu, "Yeni bir konseptle hizmete sunduğumuz ilk FİLE mağazamızın gördüğü büyük ilgi bizi çok mutlu etti ve doğru yolda olduğumuzu gösterdi. Perakende sektöründe tüketici artık sadece temel gıda maddelerinde değil, diğer ürünlerde de yüksek kalite, uygun fiyat ve tazelik arıyor. FİLE mağazalarımız bu arayışa en iyi şekilde yanıt verecektir. En kısa zamanda yeni mağazalarımızı açacağız" dedi.


4 BİN ÜRÜN VAR 

FİLE mağazalarının 2015 yılı içinde İstanbul'da 10 adede ulaşması hedefleniyor. Mağazalarda tüketicilerin gıda, kişisel bakım ve genel temizlik ihtiyaçlarını, sürekli düşük fiyatlardan karşılamak hedefleniyor. Açılan FİLE mağazasının reyonlarında 3 bin 500-4 bin arası farklı ürün satışa sunuluyor. 


Takvim


Geri Dön