25 / 04 / 2024

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Bimeks 1 günde 6 mağaza açtı!

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Balıkesir dahil 6 mağazanın açılışını eş zamanlı olarak gerçekleştirerek mağaza sayısını 126'ya çıkardı. Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü.



Toplam 6 il merkezi ve ilçede yaptığı eş zamanlı açılışlarla mağaza sayısını 126'ya çıkaran Bimeks'in gelenekselleşen açılışa özel büyük indirimleri, vatandaştan büyük ilgi gördü. 


Türkiye'nin en büyük teknoloji perakendecilerinden Bimeks; Yozgat Merkez, Yozgat Sorgun, İstanbul Viaport AVM Teknoport, Balıkesir Kipa Teknoport,  İzmir  Balçova Migros AVM Teknoport ve Manisa Merkez'de yaptığı eş zamanlı açılışlarla teknoloji mağazaları sayısını 126'ya çıkardı. İkisi kendisine özgü franchise modeli "Bimeks Mağaza İş Ortaklığı" BiMİO ile açılan toplam 6 mağaza ile şirket Türkiye genelinde var olduğu il sayısını 52'ye yükseltmiş oldu. Vatandaşların, özellikle de kadınların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği açılışları yerel yöneticiler ile Bimeks üst yönetimi ve mağaza yöneticileri birlikte gerçekleştirdi. 


Vatan


Geri Dön