16 / 04 / 2024

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks 2016'da mağaza sayısını 150’ye çıkaracak!

Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.



Bimeks’in İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray, şirketin hukuki olarak temettü dağıtacak duruma geldiğini ve bu yıl temettü dağıtmak istediklerini söyledi. Bimeks’in yeni reklam stratejisinin tanıtım toplantısında konuşan Akgiray, “Hukuki olarak ilk kez temettü verebilecek pozisyondayız. Verip vermemeyi konuşuyoruz. Bu yıl vermek istiyoruz” dedi. Bimeks son yıllarda kâr etmesine karşın, geçmiş dönem zararları nedeniyle temettü veremiyordu.


Teknolojinin ‘Bi Bileni’


Bu arada Bimeks, “Bi Bimeks’e Sor” reklam kampanyası ile yeni bir pazarlama iletişimi dönemine girdi. Ahmed Akgiray, Bimeks’in müşterisi ile kurduğu sıcak ve samimi ilişki ile teknoloji alışverişinin soğukluğunu kırmak için çalıştığını belirterek şunları söyledi: “Mağazalarımızda ve online mağazamızda 30 bin çeşit bulunuyor. Biz sadece teknolojik ürünler değil, buzdolabından kahve makinesine, mutfak gereçlerinden kişisel bakım aletlerine kadar, müşterimizin evinde ve gündelik yaşamında ihtiyaç duyduğu birçok ürünü sunuyoruz. Müşterilerimize ihtiyaç duydukları ürünü hızlı ve kolay ulaştırarak alışverişlerinden mutlu olmalarını sağlamak için yeni hizmet paketleri üretiyoruz. Örneğin BiKazançlı hizmetimiz ile müşterilerimizin satın aldıkları ürünlerde oluşan fiyat değişimlerinden korunmalarını sağlıyoruz.”


Bimeks, bu yıl 9 ayda yüzde 27 artışla 4.86 milyon lira net kâr açıkladı. Akgiray, mevcut durumda 140 olan mağaza sayısının ise gelecek yıl 150’ye ulaşmasını planladıklarını söyledi.


Bimeks’in yeni reklam filminde ünlü tiyatro oyuncusu Salih Kalyon rol alıyor. Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmed Akgiray ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Bayraktar yeni kampanyayı tanıttı. 


Vatan




Haber Takvim Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


58 ilde 140 mağazasıyla hizmet veren Bimeks, yeni reklam kampanyasıyla teknoloji alışverişinin soğukluğunu kırmayı amaçlıyor. Teknoloji perakendecisi firma, müşterilerinin satın aldıkları ürünlerde oluşan fiyat değişimlerinden korunmalarını, internet siparişlerinin 3 saat içinde adrese teslimini, 18 ay taksit imkanı sağlamayı ve müşterinin sahip olduğu ürünleri yeni teknoloji ile değiştirmesini kolaylaştırmayı hedefliyor. Yeni reklam filminin tanıtımında konuşan Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, "Artık dükkan açarak büyümekten ziyade, internet ve mağaza satışları ile entegre hizmetlerde büyümek istiyoruz" diye konuştu. 


30 BİN ÇEŞİT ÜRÜN 

Bimeks mağazalarında ve online mağazada 30 bin çeşidin bulunduğunu ifade eden Akgiray, "Biz sadece teknolojik ürünler değil, buzdolabından kahve makinesine, mutfak gereçlerinden kişisel bakım aletlerine kadar müşterimizin evinde ve gündelik yaşamında ihtiyaç duyduğu birçok ürünü sunuyoruz" dedi.


Takvim



Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı.. 


26 yıl önce ilk teknoloji perakendecisi olarak yola çıkan Bimeks, İstanbul'dan Hakkari'ye 58 ilde 140 mağazaya ulaştı. Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, "Mağazalarımızda ve online mağazamızda 30 bin çeşit bulunuyor" diyor. Bimeks, online siparişte oldukça hızlanmış; 12 ilde online alınan ve kuryenin taşıyabileceği tüm siparişleri 30-180 dakika arasında teslim ediyor. Hatta 21 dakikalık rekorları bile var. Kuzey Kıbrıs'ta ilk mağazasını açın şirketin geçen yılki cirosu 1.2 milyar TL. 


Posta


Geri Dön