25 / 04 / 2024

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Bimeks Ankara Kentpark'ta mağaza açtı!

Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. Bimeks'in 3 yeni mağazası eş zamanlı açılışla hizmete girdi.




Bimeks İstanbul Palladium,  Ankara  Kentpark ve Konya'da 3 yeni mağazada eş zamanlı açılışla hizmete girdi. Yerlilerin rekabet edeceğini düşünüyorum. Yabancı rekabetinin kısa bir sürede biteceğini düşünüyorum" dedi. Geçtiğimiz yıl Fransız şirketi Darty'nin 28 mağazasını devralma anlaşması imzalayan Bimeks'in, mağazalarının tabela değişimlerine hız kesmeden devam ettiği bildirildi. 


İstanbul, Konya ve Ankara'da 5 Nisan Cumartesi günü açılan 3 yeni mağaza ile Türkiye genelinde mağaza sayısını 120'ye çıkardığı aktarıldı. Bimeks, İstanbul'daki mağaza sayısını 27'ye, Ankara'daki mağaza sayısını da 9 yükselttiği belirtildi. 


Bimeks Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akgiray, Bimeks olarak 1990 yılından beri elektronik mağazacılığı konusunda çalıştıklarını belirterek, "Geçen sene Eletroworld, bu sene Darty'nin alımıyla, Darty'nin hem müşterilerini hem mağazasını hem de hizmetlerini devralmış olduk. Müşterilerimizi memnun edeceğimizi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön