18 / 04 / 2024

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Bimeks Kıbrıs'taki mağazasının açılışını yaptı!

Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji



Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, KKTC'nin 'teknoloji üssü' olmaya geldi. 1001 Airport Mail Shopping Centre'deki 570 metrekarelik alanda hizmet verecek olan mağazanın açılışıyla Bimeks, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ilk ve tek teknoloji perakendecisi oldu. Bimeks, Kıbrıs mağazası için Türkiye'deki mağazalarından tecrübeli yönetici ve satış danışmanlarını görevlendirdi. Kıbnslılar, yoğun ilgi gösterdikleri açılışta özel kampanyalarla binlerce çeşit ürünle buluştular. 


İLK AŞAMA OLDU Bimeks'in düzenlediği eğlenceli etkinlikler ve ödüllü yarışmalar açılış törenine coşku kattı. Açüışta konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Akgiray, yurtdışı yatınmlarınm ilk ayağı olan Kıbrıs mağazası açılışına gösterdikleri yoğun ilgi için Kıbnslılar'a teşekkür etti. Akgiray, Bimeks'in iş modeli ve yazılım altyapısıyla önemli bir know-how'a sahip olduğunu ve birçok ülkeden yatırım teklifi aldıklarını vurgulayarak "Kıbns mağazamız, Bimeks 'in yurtdışı açılımının ille aşaması olacak. Bimeks Türkiye sınırlarının ötesine çıkarak, uluslararası bir perakende markası olmayı hedefine koydu; bu hedefe doğru ille adımı Kıbns'ta, Kıbnslı kardeşlerimizle beraber atmaktan dolayı da aynca mutlu ve heyecanlıyız. KKTC coğrafi konumu ve turizm potansiyeli ile birçok ülkeden ziyaretçi çekebilecek kapasitede. Biz Kıbns mağazamız ile aslında Doğu Akdeniz havzasına açümış oluyoruz" diye konuştu. Bimeks mağazası Türkiye'de olduğu gibi Kıbrıs'ta da her bütçeye uygun alternatifler ve zengin ürün çeşidi ile hizmet sunuyor. Yeni mağazada beyaz eşyadan cep telefonuna, bilgisayardan kişisel bakım ürünlerine kadar 30 binden fazla ürün bulunuyor. 



Star


Geri Dön