23 / 04 / 2024

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Bimeks Muğla'da mağaza sayısını 5'e çıkardı!

Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden yapılan reklamlarla duyuruldu...




Marmaris'te açtığı yeni mağazasıyla Muğla'daki mağaza sayısını 5'e çıkaran teknoloji perakendecisi Bimeks, açılışa özel indirimleriyle vatandaşın ilgisini çekiyor. Bimeks'in yüzde 50'ye varan indirimleri günler öncesinden açık hava reklamlarında yerini aldı.


Önümüzdeki birkaç yılda Türkiye'nin bütün şehirlerinde var olmayı hedefleyen şirket, 2 mayıs günü Marmaris mağazasını açtı. Bu açılışla birlikte Muğla'daki Bimeks mağazası sayısı 5'e ulaştı. Vatandaşların ilgi gösterdiği açılışta konuşan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, şirket olarak hedeflerinin; en yeni teknolojiyi, dünyanın gelişmiş ülkeleri ile aynı zamanda ve cazip fiyatla vatandaşa sunmak olduğunu söyledi. Açılış kurdelesini yerel yetkililerle birlikte kesen Bayraktar, Bimeks'in artık tüketici elektroniğinde de en yeni ürünler ve avantajlı kampanyalarla vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade etti. Şirket; satın aldığı Electro World ve Darty ile özellikle beyaz eşya, küçük ev aletleri ve kişisel bakım ürünleri segmentinde de iddialı bir konuma geldi.


Türkiye coğrafyasına yayılma stratejisinde franchise sistemine de önem veren Bimeks, geliştirdiği özgün model BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ile iş ortağına daha avantajlı çözüm sunuyor. Marmaris mağazasını da BiMİO ile açan Bimeks, bu açılışla ülke genelinde 120 bin metrekarenin üzerinde bir satış alanına ulaşmış oldu.



Maraş Gündem


Geri Dön