19 / 04 / 2024

Binali Yıldırım: İzmir'de sorumluluğumuz arttı!

Binali Yıldırım: İzmir'de sorumluluğumuz arttı!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan eski Adayı Binali Yıldırım, “İzmir’de dün dünde kaldı bugün yeni şeyler söylenecek. Artık hizmet zamanı. Daha önce olduğu gibi İzmir’in hizmetkarlığına devam edeceğiz” dedi.




AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) görevlileri ilekahvaltılı toplantıda bir araya gelen Binali Yıldırım, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Seçim sonunda 1 ilçeyi 6 ilçeye çıkarmanın başarı olduğunu ifade eden Yıldırım, “İzmirlilerin bizlere verdiği desteğe, güven oylarına ve başkanlık mühürlerine teşekkür ediyoruz. Bizim sorumluluğumuz arttı. Artık tüm bu emanetlere sahip çıkma zamanı. Bu yolda bize destek verenlerin de vermeyenlerin de söz verdiğimiz gibi hizmetkarı olacağız” diye konuştu.


“İZMİRLİLER BİZE KOL KANAT GERDİ”


Seçim Koordinasyon Merkezi’nde gece gündüz görev yapan tüm çalışma arkadaşlarının başarıyı kutlamaları gerektiğini ancak başarısızlık kısmında da eleştirisel yaklaşması gerektiğini söyleyen Yıldırım, şöyle konuştu; “Dün havaalanında ‘Bu şarkı burada bitmez’ dedik.  İzmir  bize ‘kol kanat gerdi’ dedik. Bir an önce seçim yorgunluğunu üzerimizden atıp İzmir için çalışmaya kaldığımız yerden devam edeceğiz. İzmir, hizmet isteğini hizmetten yana duruşunu ortaya koymuştur. Çalışanlara sonuna kadar destek olacağız ama mazeret üretip, her seferinde İzmirlilerin karşısına mazeretle çıkanlara da ‘Artık yeter’ diyeceğiz. İzmir’deki hizmet kapıları 6 ilçeyle birlikte açılmıştır. Güven oylarıyla açılan hizmet kapıları adım adım devam edecektir. Neyin sözünü verdiysek hepsini yapacağız” 



Gazete Yenigün


Geri Dön