20 / 04 / 2024

Bingöl Karlıova'da 2 park inşa edilecek!

Bingöl Karlıova'da 2 park inşa edilecek!

Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçede iki adet büyük park yapılacağını söyledi. Belediye bünyesinde hazırlanan projelerin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına sunulduğunu belirten belediye başkanı Bingöl, projelerin olurunun alındığını ve önümüzdeki yıl yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti.



Karlıova Belediye Başkanı Veysi Bingöl, ilçede iki adet büyük park yapılacağını söyledi.


Belediye bünyesinde hazırlanan projelerin Çevre Ve Şehircilik Bakanlığına sunulduğunu belirten belediye başkanı Bingöl, projelerin olurunun alındığını ve önümüzdeki yıl yapım çalışmasına başlanacağını kaydetti.


Söz konusu parklardan bir tanesinin yeni yapılan belediye binası yanında diğerinin ise yeni  TOKİ  bölgesinde yapılacağını belirten Bingöl, “Arı gibi çalışmaya devam ediyoruz. Amacımız Karlıova’da geçmiş yıllarda yaşanan hizmet eksikliğini gidermek ve ilçemizi en üst seviyelere taşıyarak halkımızın refah seviyesini en iyilere taşımaktır. İlçe merkezindeki sokakların aydınlatılmaları da yetersizdir. İlçemizdeki ana sokakların ve mahalle aralarındaki sokaklarının aydınlatmaları yıllardır yetersiz olduğunu tüm halkımız biliyor. Bizlerde bu sıkıntının çözümü için belediye olarak bir çalışma yürüttük. Çalışma sonrasında çevre ve şehircilik Bakanlığına sunduğumuz proje kabul edildi. Projelerimizin kabul olmasında Başbakan yardımcımız Sayın Cevdet Yılmaz, Kalkınma Bakan yardımcımız Sayın Yusuf Coşkun ve Bingöl Milletvekilimiz Sayın Enver Fehmioğlu’na teşekkür ediyoruz. İlçemize yapılan hizmetlerde katkı sağladıkları için Karlıovalılar olarak minnet duyduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi.


Bingöl Haber 12


Geri Dön