25 / 04 / 2024

Binof İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Binof İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şişli'de Beşir Çebi ve Fadıl Abel ortaklığında kuruldu.




Binof İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Şişli'de Beşir Çebi ve Fadıl Abel ortaklığında kuruldu. 


Binof İnşaat Sanayi İthalat İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket her türlü inşaat malzemelerin imalatı,toptan alım,satım,ithalat ve ihracatını yapabilir. 2-Şirket yurt içinde ve yurtdışında alt ve üst yapı tesislerin inşaatlarını üstlenebilir,yapımı için taahhütlerde bulunabilir,bu konudaki her türlü ihalelere girebilir. 3-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 4-Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya verebilir, bunlar üzerinde ayni ve şahsi hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, bedelli veya bedelsiz yola terk, kamuya terk, ifraz, tevhit yapabilir, kat irtifakı ve kat mülkiyeti tesis edebilir.Tapu dairelerinde gayrimenkullerle ilgili her türlü cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. 5-  Şirket amacının gerçekleştirilmesi için arsa, arazi, bina ve gayrimenkul hakları satın alabilir, inşa edebilir, iktisap edebilir, satabilir. İktisap edilen gayri menkulleri devir ve ferağ, bunları kısmen veya tamamen üçüncü şahıslara kullandırabilir veya kiralayabilir.



Geri Dön