26 / 04 / 2024

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri!

Firma: KİPTAŞ

Proje: Vaditepe Gölevleri

Firma bünyesinde 24 ay 0 faiz imkanı sağlayan Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri 'nde banka kredisi ile de ödeme yapılıyor. Proje Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor.



Kiptaş güvencesiyle hayata geçirilen  Vaditepe Gölevleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Proje  Marmaray  ve metro hattının yanı başında inşa ediliyor. 


Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri teslim tarihi 2017 yılı Eylül ayı olarak belirlendi. Toplam 357 adet konut ve 52 adet ticari birimden meydana gelen proje 18 bin 500 metrekare alan üzerine yayılıyor.


İstanbul Başakşehir - Bahçeşehir'de Binres İnşaat imzası ile yükselen Vaditepe Gölevleri TEM Otoyolu'nun başında, 3 Köprü, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul ve 3. Havalimanı'na yakın mesafede yer alıyor.


Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede dairelerin büyüklükleri 69 metrekare ile 234 metrekare arasında değişiyor. 


Bahçeşehir Vaditepe Gölevleri'nin sosyal yaşam alanları içerisinde mini golf, spor sahaları, yürüyüş yolları, bay-bayan fitness salonu, kapalı havuz, oyun alanları mevcut. Proje 100 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 


Vaditepe Göl Evleri nerede?

Ulaşım: Seyhan Cad. Bahçeşehir 1. Kısım (Bahçeşehir Karakolu Yanı) Bahçeşehir İstanbul


Binres İnşaat Vaditepe Gölevleri iletişim

Tel: 0850 205 45 65

Web: www.vaditepegolevleri.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön