19 / 04 / 2024

Bio İstanbul nedir ? Bio İstanbul projesinin detayları!

 Bio İstanbul nedir ? Bio İstanbul projesinin detayları!

Bio İstanbul projesi Başakşehir Resneli Çiftliği'nde Türkiye'nin teknoloji ve araştırma üssü olarak , Bio City Development , T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP işbirliği ile yükselecek medikal bir




Bio İstanbul, Başakşehir Resneli Çiftliği'nde kurulacak olan teknoloji ve araştırma merkezi üssü olacak. Bio İstanbul projesi içerisinde yer alacak konut alanları, ticari alanlar, Çocuk Araştırma Hastanesi, Ar-Ge birimleri ile Türkiye'nin ilk Biomedikal Bilim Parkı'na sahip olacak.



Uluslararası Sürdürülebilirlik Sertifikasyonuna sahip olan Bio İstanbul projesi 25 bin metrekare alanda hayata geçirilecek. Bio City Development şirketine ait olan Bio İstanbul projesi, T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı,  TOKİ  ve TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama Proje Yönetimi EPP işbirliği ile inşa edilecek.



Şehrin trafik ağından bağımsız özel bir ulaşım ağının oluşturulacağı Bio İstanbul projesinde 15 bin yeni konut sahibi ve 40 bin çalışan nüfus yer almış olacak. Bio İstanbul bu özelliği ile ticari anlamda perakende ve hizmet sektörünün kalbinin attığı bir oluşum.



Alışveriş merkezleri, okullar, restoranlar, kültür merkezleri, geniş park alanları gibi yaşam alanlarının bol olacağı Bio İstanbul projesinin teknolojik altyapısını IBM firması oluşturacak.


Bio İstanbul satış ofisi hazırlıkları ve arazisinin havadan videosu için TIKLAYINIZ!

 Bio İstanbul nedir ? Bio İstanbul projesinin detayları!


http://bioistanbul.org

Gülcihan YELKENCİ/emlakkulisi.com


Geri Dön