24 / 04 / 2024

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor!

Başakşehir’de Sazlıdere Baraj Gölü kenarında hayata geçirilecek olan Bio İstanbul'da satışlar yeniden başlıyor, 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak olan proje 2.2 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirilecek.




İstanbul Kayabaşı Batı Resneli Çiftliği Bölgesi'nde hayata geçirilecek olan Bio İstanbul projesinde satışlar yeniden başlıyor. Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi olan Bio İstanbul 2 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulacak. 


Yaşanan imar sorunu nedeniyle hayata geçirilemeyen Bioistanbul'da konsept değişikliğine gidilmesi planlanıyor. İmar sorununun çözüldüğünü ve satışların kısa zaman sonra yeniden başlayacağını söyleyen Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi yetkilileri proje üzerinde çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.


Bio istanbul tanıtım filmi yayında!



Bio İstanbul da satışlar yeniden başlıyor!


2.2 milyon dolar yatırımla hayata geçirilecek olan Bio İstanbul, İstanbul’un iş merkezlerine 25 kilometre uzaklıkta yükselecek.  Türkiye'nin ilk ekolojik biyomedikal parkı projesi olan Bio Istanbul’da ayrıca kaliteli ofis ve iş yerleri, 8 Ar-Ge binası, tıp üniversitesi, sanat performans merkezine ek olarak Sazlıdere Baraj Gölü ve doğa manzaralı konutlar yer alacak. 


Bio İstanbul da satışlar yeniden başlıyor!


Bio İstanbul nerede? 

Bio İstanbul, İstanbul’un Başakşehir İlçesi’nde Sazlıdere Baraj Gölü’nün yanında yer alıyor. Üç ayrı vadiden oluşan Bio İstanbul arazisi, Atatürk Havalimanı ve inşa edilmesi planlanan üçüncü havalimanına 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com




Geri Dön