26 / 04 / 2024

Biogenuslab Biyoteknolojik Çözümler Danışmanlık Mühendislik İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!


Biogenuslab Biyoteknolojik Çözümler Danışmanlık Mühendislik İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Özgür Üstünyağız tarafından 60 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu.



Biogenuslab Biyoteknolojik Çözümler Danışmanlık Mühendislik İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Özgür Üstünyağız tarafından 60 bin TL sermaye ile 30 Mayıs'ta Maltepe, Altıntepe Mahallesi'nde kuruldu. 


Biogenuslab Biyoteknolojik Çözümler Danışmanlık Mühendislik İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; 1-Şirket başta bioteknolojik ilaçlar ve aparatlar olmak üzere tüm ilaç tedavi edici ajanların, yardımcı maddelerin, kozmetik ürünlerin hayvan ilaçlarınınve gıda takviyelerinin üretimi konusunda inşaat mühendislik otomasyon ve validasyon danışmanlık hizmeti sunar. 2-Şirket  yukarıda belirtilen tüm üretim çeşitleri için iyi imalat uygulamaları kapsamında inşaat mühendislik otomasyon ve validasyon  danışmanlık hizmeti sunar. 3-Şirket bioteknolojik ilaçlar ile biıoteknolojik aparatlar olmak üzere  tüm ilaç tedavi edici ajanların, yardımcı maddelerin, kozmetik ürünlerinin, hayvan ilaçlarının ve gıda takviyelerinin üretimleri için anahtar teslim proje hazırlama, proses geliştirme, gerekli madde malzeme kimyasal teminleride dahil inşaat, mühendislik, otomasyon ve validasyon danışmanlık hizmeti verir. 4-Şirket  bioteknolojik üretim yapmak   isteyen firmalara temiz oda inşaatı, mühendisliği, otomasyon ve validasyon danışmanlığı verir. 5-Şirket  temiz oda yapan firmalara GMP danışmanlığı ve kurulumu hizmeti verir. 6-Şirket bioteknolojik üretim yapan firmaların ihtiyacı olan mühendislik , otomasyon ve validasyon  üretimi için yurt dışında ithal edilecek ürünleri ihtiyaç sahibi firmalara satabilir. 7-Şirket  bioteknolojik ürün, temiz oda inşaatı, otomasyonu , validasyonu ve bioteknolojik ürün gamlarını diğer ülkelere ihraç edebilir 8- Şirketin amacına ulaşabilmesi için yurt içinden , yurt dışından her türlü krediler, emval kefalet kredileri, senet üzerine avans kredilerinin alınması, aracılık yapmak kaydı ile kullanılması;  9- Şirketin konusu ile ilgili her türlü gayri menkuller , menkul mallar , şirket konusu ile ilgili motorlu kara nakil vasıtaları ile makine ve tesislerin alınması, satılması, kiraya verilmesi, kiraya alınması, gayri menkuller üzerinde aracılık yapmamak kaydı ile her türlü ayni ve şahsi hakların tesis ve tecili, tasarruflarında bulunulması;  10- Şirketin lüzumlu borç ve alacaklarını, kefalet ve teminatları ile alacağı kredilerin teminatının temin için şirketin lehinde veya aleyhinde olmak üzere borç ipotekleri, alacak ipotekleri, teminat ipotekleri, kefalet ipotekleri alınması, verilmesi, her türlü teminat ve kefaletlerin verilmesi, alınması , ticari işletme rehini akdedilmesi;  11- Şirketin konusu ile ilgili her türlü markaların, ihtira hakları ve beratlarının, ruhsatnamelerin, ustalık haklarının, ticaret unvanlarının , brövelerin alınması , satılması, kiraya alınması, kiraya verilmesi,  12- Gerek 6224 sayılı yabancı sermayeyi teşvik kanunu gerekse sonradan çıkarılan kanun hükmünde kararname, yönetmelik hükümlerine göre şirketin faaliyet konularına giren işleri yapan gerçek ve tüzel kişiler ile şirket teşkili ortak girişimlerde bulunulması mevcut ticari işletmelere iştirak edilmesi.


Biogenuslab Biyoteknolojik Çözümler Danışmanlık Mühendislik İnşaat İthalat ve İhracat Limited Şirketi adres: Maltepe, Altıntepe Mahallesi, Denizci Sokak, Deniz Apartmanı 6/17 


Geri Dön