26 / 04 / 2024

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek'ten daire aldı!

Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek'ten daire aldı!

2 yıllık evli Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, 'Deli Ormanlı' filminde birlikte rol aldı. Ünlü çift, aldıkları ücreti birleştirip Bebek'te bir daire aldı.



Oyuncu çift Birce Akalay ile Sarp Levendoğlu, yatırımlarını Bebek'ten yana kullandı. 2014'te evlenen ünlü çift, 1 Nisan'da vizyona girecek olan 'Deli Ormanlı' sinema filmi için birlikte kamera karşısına geçti. Akalay ile Levendoğlu, bugüne kadar yaptıkları birikime sinema filminden de aldıkları ücreti ekleyerek yeni bir ev aldı. 


Tercihlerini birçok ünlü gibi Bebek'ten yana kullanan ünlü çift, önceki gün de yine Bebek'teki bir emlakçıda sözleşmeyi imzalarken görüntülendi. Bu arada Sarp Levendoğlu, daha önce yine Bebek'te oturduğu 3 katlı villasını geçtiğimiz yıllarda 1 milyon 350 bin dolara satmıştı. Levendoğlu'nun isteğiyle çift, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na taşınacak.




Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu Bebek ten daire aldı!




Levendoğlu, önceki gün emlakçıda sözleşmeyi imzalarken görüntülendi.




Takvim


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Sarp Levendoğlu, eşi Birce Akalay ile Bebek'te emlak danışmanlığı yapan bir şirketten çıkarken görüntülendi.


Yaptıkları evlilikle magazin dünyasının örnek çiftleri arasına giren Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, bir yandan beraberliklerini sürdürürken bir yandan da yeni projelerde yer alıyorlar.


İkili geride bıraktığımız gün bir emlak danışmanlığı yapan bir şirkette görüntülendi. Şirket içerisinde sözleşme imzalayan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çıkış kapısında kendilerini karşılayan magazin muhabirlerinin,  ‘Ev mi? Hayırlı olsun’ şeklindeki sözlerine Akalay,”Teşekkür ederiz arkadaşlar”  yanıtını verdi.


Çiftin ev mi aldığı yoksa kira kontratı mı imzaladığı merak konusu oldu.


Sözcü/ Mustafa KIZGINYÜREK


Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


SARP Levendoğlu, önceki gün eşi Birce Akalay ile Bebek'te emlak danışmanlığı yapan bir şirkette görüntülendi. Emlak şirketinde bir sözleşmeye imza atarken görüntülenen Levendoğlu'nun düşünceli oluşu dikkat çekti. Gazeteciler çifte emlakçı çıkışında, "Ev mi aldınız? Hayırlı olsun" diye sordu. Akalay soruyu, "Teşekkür ederiz arkadaşlar" diye geçiştirdi. Çiftin ev mi aldığı yoksa kira kontratı mı imzaladığı merak konusu oldu.


Yeni Yüzyıl Rengarenk




Bu haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı:



Bebek'ten ev kiralayan çiftin arasındaki gerginlik gözlerden kaçmadı...


Bebek'te yaşamayı tercih eden ünlüler arasına oyuncu çift Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay da katıldı. Çift, önceki gün Bebek’te ev kiraladı.


Gayrimenkul danışmanlığı yapan bir şirkette kontrat imzalarken görüntülenen çiftin arasındaki gerginlik dikkatlerden kaçmadı.


Habertürk


Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yaptıkları evlilikle magazin dünyasının örnek çiftleri arasına giren Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu, bir yandan beraberliklerini sürdürürken bir yandan da yeni projelerde yer alıyorlar. İkili geride bıraktığımız gün bir emlak danışmanlığı yapan bir şirkette görüntülendi. Şirket içerisinde sözleşme imzalayan Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay çıkış kapısında kendilerini karşılayan magazin muhabirlerinin,  ‘Ev mi? Hayırlı olsun’ şeklindeki sözlerine Akalay,”Teşekkür ederiz arkadaşlar”  yanıtını verdi.


Sözcü


Geri Dön