19 / 04 / 2024

Birel inşaat 41.yılında yatırımlara devam ediyor!

Birel inşaat 41.yılında yatırımlara devam ediyor!

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği projeler, Mudanya'da yaptığı yaşam alanlarıyla markalaşan Birel İnşaat, 41. yılında yatırımlara devam ediyor.



Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği projeler, Mudanya'da yaptığı yaşam alanlarıyla markalaşan Birel İnşaat, 41. yılında yatırımlara devam ediyor. Mudanya'da konut algısını değiştiren Birinci Life projesinden sonra 5 yeni projede 218 yaşam alanı üretecek olan Birel İnşaat, müşterilerini bundan böyle Mudanya Yat Limanı karşısında hizmete giren yeni satış ofisinde ağırlayacak. Proje geliştirme ve özgün yaşam alanı konseptleri alanında yürüttüğü istikrarlı çalışmalarla Mudanya'nın en çok tercih edilen, en çok güven duyulan inşaat şirketleri arasında yer alan Birel İnşaat, kurumsallaşma ve markalaşma yatırımlarına devam ediyor. Sadece Bursalıların değil âr istanbullu yatırımcıların da gözdesi haline gelen deniz kenarında yükselen ultra lüks yaşam projesi * Mudanya Saraylar ile adından Jpy sıkça söz ettiren Birel İnşaat, * 2015 yılının sonuna kadar 3 farklı projede 109 yaşam alanını teslim edecek. 


DAHA KAPSAMLI HİZMET 

Konut geliştirmede yatırımcının beklentilerini karşılamaya dönük olarak hem sosyal alanlarda hem de larla ir kat planlarında son derece hassas süreçler yönettiklerini belirten Birel İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Birol Birinci, "Kurumsallaşma süreci şirketimiz için oldukça önemli. Hem satış öncesi hem de satış sonrası yatırımcılarımıza verdiğimiz güvence ile kalite anlayışımızı tamamen değiştirdik. Mudanya Yat Limanı karşısında Mudanya Saraylar projesinde hizmete giren yeni satış ofisimizde müşterilerimize daha modern, daha kapsamlı hizmet sunacağız" dedi. 


SEAMARINE'E AĞIRLIK VERECEĞİZ 

Birel İnşaat'ın yeni satış ofisinde projelerin 3 boyutlu maketleri, VIP standartlarda sunum bölümleri, lcd destekli sunum alanları yer alıyor. Haziran ayında Mudanya Saraylar projesinin 1. Etabının, Eylül ayının son günlerinde ise Ada Mudanya projesini teslim edeceklerini anlatan Birol Birinci, "Nisan 2016'da Mudanya Sayfiye, Kasım 2016'da ise Grand Halitpaşa projesini teslim edeceğiz. Bu arada Mudanya'nın en lüks projeleri arasında yükselecek ve tamamı 4+1 kat planlarından oluşan SeaMarine projesine ağırlık vereceğiz." ifadelerini kullandı. 


Bursa Kent


Geri Dön