18 / 04 / 2024

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Birel İnşaat Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde faaliyet gösteren Birel İnşaat, bu yıl iki kentsel dönüşüm projesine başlayacak. Firma, yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.



Projelerini Bursa Mudanya-Halitpaşa bölgesinde planladıkları konutlarla sınırlı tutan Birel İnşaat, bu yıl başlatacakları iki kentsel dönüşüm projesi ile de yılsonu cirosunda yüzde 40 büyüme hedefliyor.


Kentsel dönüşüm projeleri için 2017 Haziran’da yapılacak yönetmelik değişikliğini beklediklerini açıklayan Birel İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Mehmet Alemdaroğlu, Mudanya’da sundukları Saraylar projesinde yaşamın başladığını ifade etti. Alemdaroğlu, “Mudanya Yat Limanının hemen karşısında denize sıfır konumlandırılan Mudanya Saraylar projemiz, 2+1, 3+1, 4+2 havuzlu köşk olmak üzere 6 blok 36 adet daireden oluşuyor ve yaşam başladı. Temmuz 2017’de teslim edilecek SeaMarine’i ise 4+1 ve 5+2+2 dubleks daire alternatifleriyle 10 blok, 72 daire şeklinde projelendirdik.


Proje konseptinde açık-kapalı havuz, 24 saat güvenlik, sosyal tesis binası, site içi shuttle hizmeti, çocuk parkı, fitness salonu hizmetler bulunuyor. Daire iç konseptinde ise en direkt gizli led aydınlatmalar, duvar kağıdı uygulamaları, giysi odası dolapları, portmanto, salonda klima, kombi, mutfakta ocak-davlumbaz-fırın- bulaşık makinası imalatlarımız standart teslimde sunuluyor” bilgisini verdi. Teslim edilmiş ve yaşamın başladığı bir diğer projenin de Grand Halitapaşa olduğunu ifade eden Mehmet Alemdaroğlu, 5 blok ve 40 daireden meydana gelen projede, 3+1 ve 5+1 dubleks daire alternatifl erinin bulunduğunu belirtti. Alemdaroğlu, Grand Halitapaşa’nın ev sahiplerine konumu gereği havuzda yüzerken bile net deniz manzarası sunduğuna da değinerek, Mudanya 360, Sayfiye ve Ada Mudanya projelerinin de hemen teslim durumda olduğunu sözlerine ekledi.


Geçen yılı ciroda yüzde 10’luk büyüme ile kapadıklarını aktaran Alemdaroğlu, 2017 sonunda ise yüzde 40 artış hedefl ediklerini bildirdi. Diğer yandan, iki kentsel dönüşüm projesi planladıklarını ifade eden Alemdaroğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Kentsel Dönüşüm Yasası 2017 Haziran ayında bir yönetmelik değişikliğine gidecek. Bu doğrultuda son çeyrekte proje detaylarını oluşturmayı öngörüyoruz. Yılın ilk çeyreğinde konut talebinde bir hareketlilik vardı; ancak gerek siyasal süreçler gerek ekonomik sebepler nedeniyle bu talebin satışa doğru gerçekleşmesi pek mümkün olmadı. Bekleyen talepler ikinci çeyrekte satışa dönerek stokların erimesine yol açarsa, konut üreticileri de bu stok erimesi karşısında beklettiği projelerin lansmanlarını yapacaktır.”


Fuara özel konut kredisi kampanyası


Birel İnşaat, 19 Nisan’da kapılarını açacak Bursa İnşaat Fuarı (15. Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı) ile Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı 2017’de (2. Konut, İşyeri, Arsa, Yatırım ve Finansman Fuarı) fuar ziyaretçilerinin karşısına fuara özel konut kredisi kampanyası ile çıkıyor. Müşterilerine, 60 ayda yüzde 0 faiz, 120 ayda yüzde 40 faiz avantajı sunan Birel İnşaat, konut kredisi kullanmak istemeyen müşterileri için de 12 ay kendi bünyelerinde vade farksız taksit yapabiliyor. Birel İnşaat, gayrimenkul yatırım ortakları birliğinin başlatmış olduğu konut kampanyasına benzer bir kampanya ile müşterilerine cazip kredi oranı avantajı sunuyor. 1972 yılında Nejdet Birinci tarafından Bursa’da temelleri atılan Birel İnşaat, bugün ikinci kuşak olan Birol ve Şenol Birinci tarafından yönetiliyor.



www.birelinsaat.com/



Dünya


Geri Dön