26 / 04 / 2024

Birevim 1 yılda 250 aileyi ev sahibi yaptı!

Birevim 1 yılda 250 aileyi ev sahibi yaptı!

Alt gelir grubunun ev sahibi olması için faizsiz çalışmalar yapan Birevim, 1 yılda 250 aileyi ev sahibi yaptı... Birevim, 240 ay vadeli, peşinatsız ya da faizsiz koşullar sunuyor.



Konut ihtiyacının her geçen gün arttığı Türkiye'de İstanbul olmak üzere inşa edilen birçok markalı proje, üst gelir grubuna hitap ediyor. 


Orta ve alt gelir grubu ev almak istediğinde hem peşinat hem de yüksek faizle karşı karşıya kalıyor. Bu sorunu gayrimenkul sektöründe tasarrufa dayalı faizsiz ev sahibi olma modeli uygulanıyor. 


Bu sistemle ile 100 bin kişi ev sahibi olmaya çalışıyor. Her ay sisteme 5 bin yeni giriş oluyor.



Birevim’in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi bir yılda 250 kişiyi tasarrufa dayalı faizsiz sistem ile ev sahibi yaptıklarını, yıl sonuna kadar 300 aileyi daha ev sahibi yapacaklarını söyledi.

Çiftçi, “Evinizi kredi kullanıp yüksek faizler ödeyerek almak yerine, Birevim’in tasarrufa dayalı tamamen faizsiz yöntemleriyle hiç fark ödemeden alabilirsiniz. Hem faiz olmadığı için hem de 240 aya kadar çok düşük taksitler ödeyerek ev sahibi olabilirsiniz. Peşinatsız da ev sahibi olabilirsiniz. İstediğiniz yerden beğendiğiniz bir evi yeni veya ikinci el alabilirsiniz” diye konuştu.





Vatan


Geri Dön