29 / 03 / 2024

Birevim'de 240 ay vade seçeneği!

Birevim'de 240 ay vade seçeneği!

Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. Birevim, ev sahibi olmak isteyen kişilere, 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunarak, milyonlarca ailenin ev hayalini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı oluyor.



Tasarrufa dayalı faizsiz ev alma sektöründe ilkleri başlatan Birevim, geliştirdiği inovatif yöntemlerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısıyla baktığını kanıtlıyor. Birevim, ev sahibi olmak isteyen kişilere, 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunarak, milyonlarca ailenin ev hayalini gerçeğe dönüştürmelerine yardımcı oluyor.


417 liradan başlayan taksitler, 240 ay vade yaptırabilme, tamamen faizsiz, alınan evin değeri dışında fazladan herhangi bir ödeme yapmama, isteyene hiç peşinatsız, 240 ay vade yapılmış olsa dahi toplam borcun 102 ayda bitmesi gibi pek çok avantajıyla dar gelirlileri de ev sahibi yapacak inovatif bir yöntem, harika olmaz mı? Birevim’e göre olur…


240 ay taksitle ev sahibi olma vakti!

Birevim’in halihazırda yoğun talep gören Sıra Tespitli ev alma yönteminin ikinci versiyonu olarak tasarladığı tescilli ‘Sıra Tespitli Yöntem Versiyon 2’ ile ev sahibi olmak isteyen herkesi, küçük taksitlerle ev sahibi yapmanın yolunu açıyor. Yıllarca çalışmasına rağmen ev sahibi olamayan kişilere, 240 aya kadar tamamen faizsiz taksit imkanı sunan yeni versiyon, 240 ay taksitlendirmeyi seçmiş olan bir kişinin peşinat verememesi durumunda, evini ilk ay alırsa toplam borcunu yöntemin özellikleri neticesinde 102 ayda bitirebiliyor. Bireyler bu sıra tespitli sistem kapsamında, 240 ay vade yaptırıp düşük taksitler öderken hiç kimse 240 ay borç ödemiyor.


Ek maliyet yok…

Öte yandan, müşterinin evini teslim aldıktan sonra taksitlerinin binde 4 oranında artması ve müşterinin isteğine göre her yıl yüzde 8 oranında taksitlerde düzenlenme yapılmasına olanak sağlayan bu yeni yöntem, kullanıcısına ek maliyet getirmediği gibi belirlenen tutar, ödeme planından düşürülüyor. Evin değeri dışında hiç fark ödemezken Birevim’e yüzde 9 ila yüzde 12 arasında çalışma bedeli ödüyor.



Geri Dön