29 / 03 / 2024

Birevim’den İzmir’e yeni şube!

Birevim’den İzmir’e yeni şube!

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca insanın ihtiyaçlarına kulak veren Birevim, yurt içindeki ağını her geçen gün genişletiyor. İzmir Konak’ta 400 m² lik bir alana açılan yeni şubesiyle müşterilerinin ev sahibi olması için çalışmalar yürütüyor.



Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı, faizsiz, peşinatsız ödeme seçenekleriyle ev satın almada yenilikçi çözümler sunan Birevim, yurt içindeki hizmet noktalarına yenilerini eklemeye devam ediyor.


‘Bir evim olsun’ diyen milyonlarca insanın hayallerine ortak olan Birevim, peşinatsız ve faizsiz ev alma çözümleriyle İzmirlilerin mutluluğuna tanıklık ediyor. Birevim, İzmirli müşterilerine ev almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını sunduğu alternatif ödeme seçenekleriyle göstererek, peşinat ödemeden ev sahibi olmanın kapılarını sonuna kadar açıyor.


Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi açılışta yaptığı değerlendirmede, “Ülkemizin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir’de yaptığımız bu yeni yatırım, bölgede ev almak isteyenleri çok sevindirdi. Biz Birevim olarak, günden güne gelişmeyi sürdüreceğiz. Faizsiz ev sahibi olmak isteyenler de bizi sevmeyi sürdürecek“ dedi.



Geri Dön