25 / 04 / 2024

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat'tan Bodrum'a 500 milyon dolarlık yatırım!

Birleşik İnşaat yeni projelerini hayata geçirmek için harekete geçiyor. Firma, Bodrum Tilkicik Koyu’na 500 milyon dolarlık yatırım yapacak.



400 dönümlük arsa satın alan Birleşik İnşaat yeni projesinin inşaatına Ekim ayında başlayacak. Proje otel, konut ve marinadan meydana geliyor. 


Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni proje ile ilgili olarak "200 bin metrekare inşaat olacak. Lüks konut, otel ve marina hayata geçireceğiz. Uluslararası ünlü lüks bir otel zinciri projeye dahil olacak. Görüşmelerimiz devam ediyor" dedi. Toplam 500 milyon dolarlık bir yatırım öngördüklerini anlatan Çepni, "400 dönüm arazi satın aldık. Tek seferde yapılacak en büyük proje olacak. Projeden ev sahibi olanlara 'tekneni bağla, evine geç' demek için küçük bir marina yapacağız" şeklinde konuştu.


İstanbul'un Bağdat Caddesi bölgesinde inşa edilen Park Residences Cadde projesinde 100'den fazla rezidans satışı yaptıklarını belirten Çepni, satışların sürdüğünü açıkladı. Çepni proje ile ilgili "Rezidans bedelinin yüzde 20'si peşin verildiği takdirde, kalan borcu 5 yılda yüzde 0 faizle ödemek mümkün. Kampanyamız lüks konut segmetinde bir ilk. Park Residences Cadde'de kira öder gibi ev sahibi olabiliyorsunuz. Üstelik peşinatın hemen ardından rezidansın kat mülkiyet tapusunu da üzerinize alabiliyorsunuz.'' açıklamalarında bulundu. 




Sabah 


Geri Dön