24 / 04 / 2024

Birlik Toptan Satış Mağazaları'nın Maltepe Şubesi hizmete açıldı!

Birlik Toptan Satış Mağazaları'nın Maltepe Şubesi hizmete açıldı!

Birlik Toptan Satış Mağazaları kısa zamanda perakendecilerin tercih ettiği bir toptan satış mağazaları zinciri haline geldi. Birlik Toptan Satış Mağazaları Maltepe Şubesi’ni 10 Ocak 2013 Perşembe günü hizmete açtı




Akyürek Holding iştiraki olarak 2004 yılında kurulan Birlik Toptan Satış Mağazaları büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Müşterilerine ve iş ortaklarına sunduğu güler yüzlü, çağdaş hizmet anlayışı ve uygun fiyatları ile rekabet avantajı sağlayan Birlik Toptan Satış Mağazaları kısa zamanda perakendecilerin tercih ettiği bir toptan satış mağazaları zinciri haline geldi. Hızlı tüketim ürünleri sektörünün lider ve bilinen markalarından oluşan yaklaşık 4000 çeşit ürünün ve aynı zamanda portföyünde lider tütün mamulleri ürünlerinin de satışını gerçekleştiren Birlik Toptan Satış Mağazaları Maltepe Şubesi’ni 10 Ocak 2013 Perşembe günü hizmete açtı. 

Müşterilerine, aynı çatı altında farklı markaları sunması, uygun fiyat ve ödeme koşulları ve bölgesinde yer alan müşterilere ürünlerini düşük maliyetlerle ulaştırma imkanı gibi birçok avantaj sunan Birlik Toptan Satış Mağazaları’nın 1200 metrekare alana sahip Maltepe Şubesi açılışı Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nail Çiftçi, Akyürek Holding Onursal Başkanı Aslan Akyürek, Birlik Toptan Satış Mağazaları Genel Müdürü Hilmi Yılmaz, müşterilerin ve iş ortaklarının katılımı ile gerçekleşti.



Geri Dön