26 / 04 / 2024

Birlik Vakfı Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanını gezdi!

Birlik Vakfı Nuripazarbaşı kentsel dönüşüm alanını gezdi!

Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı M. Fatih Aslan ve vakıf üyeleri Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları yerinde görmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlener gezi turuna katılarak, çalışmaları yerinde gördü...



Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı M. Fatih Aslan ve vakıf üyeleri Şahinbey Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmet ve yatırımları yerinde görmek ve bilgilendirmek amacıyla düzenlener gezi turuna katılarak, çalışmaları yerinde gördü. 


Nuripazarbaşı bölgesinde uygulanan kentsel dönüşüm alanında başlayan geziye katılan Şahinbey Belediye Başkan Yardımcısı Cuma Güzel çalışmalar hakkında üyelere bilgiler verdi. 


1.700.000 metrekare alana sahip Türkiye'nin en büyük parkı olan Yeşilvadi parkının gezilmesiyle devam eden gezide üyeler. Çamlıca, Yeşilvadi ve Mavikent konutları, Şahinbey Sanayi Sitesi, Hanımlar Yüzme Havuzu Spor ve Kültür Merkezi, Şahinbey Köy Pazarı, Spor ve Eğitim Merkezi ve Şelale Parkı gezdi. Gezi sokak sağlıklaştırma. Şehitler Caddesi cephe yenileme ve Şehreküstü konaklarının gezilmesiyle son buldu. 


Üyelerle birlikte yapılan geziyi değerlendiren Birlik Vakfı Gaziantep Şube Başkanı M. Fatih Aslan, "Şahinbey Belediyemiz tarafında yapılan çalışmaları gezdiğimizde sosyal belediyecilik anlayışının tamamen değiştirildiğini gördük. Şahinbey'in ufkunu açan ve geleceğine yön veren çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalardan dolayı Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na çok teşekkür ediyoruz."dedi. 


İlçe genelinde yapılan gezilerle ilgili bilgi veren Şahinbey Belediye Başkan Yardımcıs Cuma Güzel ise, "Şahinbey Belediyesi olarak ilçe genelinde yaptığımız çalışmalar isteyen sivil toplum kuruluşları üyelerimize tanıtım amaçlı gezdiriyoruz. Bu gezilerimize katılan vatandaşlarımız şehrin ne kadaı geliştiğini ve değiştiğini görüyorlar. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, örnek kentsel dönüşüm çalışması ardından sokak sağlıklaştırma çalışması ile takdir toplamıştır. Birlik Vakfı üyelerimizle ilçe geneli gezileri ardından son olarak, belediyemizce restore edilerek, gün yüzüne çıkartılan Şehreküstü konaklarımızı gezdik. Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum."dedi.


Sabah67. Yıl 


Geri Dön