26 / 04 / 2024

Bitez Yalıları Exquisite projesini Kenan Doğulu tanıttı!

Bitez Yalıları Exquisite projesini Kenan Doğulu tanıttı!

Levent Penso'nun Rolls Royce'dan ilham alarak tasarımına imza attığı Bodrum'daki "Bitez Yalıları Exquisite" adlı proje, Kenan Doğulu'nun caz performansı eşliğinde tanıtıldı.



FB Gayrimenkul Yatırımları CEO’su Burak Özyiğit ve Fethi Köseliören’in ev sahipliğinde Beyoğlu’ndaki Soho’da gerçekleşen tanıtım, Ece-Ozan Doğulu, Cansel Yeni-Burak Kut, Alinur Velidedeoğlu, Ahmet San gibi iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu.


Bodrum’un otantik mimarisinin harmanlandığı, her biri özel tasarıma sahip, “tarifsiz lüks” yaşam alanları sunan “Bitez Yalıları Exquisite” projesinin tanıtıldığı gecede Rolls Royce’un yeni modelleri de beğeniye sunuldu. Kenan Doğulu da “İhtimaller” adlı caz performansıyla geceye renk kattı.


Farklı ülkelerden en seçkin ürünleri “Macropicks” çatısı altında bir araya getiren Macrocenter, Kanyon’da “Food Night Out” adlı bir etkinlik düzenledi. “Taste the World” (Dünyayı tadın) mottosuyla gerçekleşen etkinlik, Yasemin-İzzet Özilhan ve Elif Gönlüm’ün de aralarında olduğu iş, sanat ve moda dünyasının ünlü isimlerini buluşturdu. Etkinlikte Ayhan Sicimoğlu & Latin All Star Grubu da müzik ziyafeti sundu.


Macera tutkunlarına

Teknoloji devi Samsung, yeni ürünü Samsung Gear S3’ün tanıtımını Feriye Sarayı’nda yaptı. Samsung Electronics Türkiye Başkan Yardımcısı Tansu Yeğen ve Levent Özçelik’in ev sahipliğinde gerçekleşen tanıtımda Gear S3’ün macera tutkunlarından ilham alan Frontier ve Classic modelleri beğeni topladı.


Altın çadırı

Atasay’ın binlerce ürünü maliyetine, hatta bazı ürünleri zararına fiyatlarla satışa sunduğu “Altın Çadır Günleri” dün başladı. Bu yıl 7’ncisi gerçekleşen ve 4 Aralık’a kadar devam edecek olan etkinliğin Yenibosna’daki açılışına Çiğdem ve Cihan Kamer ev sahipliği yaptı.


En iyi balayı oteli

Doğuş Turizm bünyesinde yer alan Capri Palace, CNN’nin dünya çapında tanınmış otel sahipleri ve yöneticileriyle gerçekleştirdiği oylama ile hazırlanan “Unutulmaz

Oteller” listesinde yer aldı. İtalya’da bulunan Capri Palace, “dünyanın en iyi balayı oteli” seçildi.


Web: http://www.fbgy.com.tr/?AspxAutoDetectCookieSupport=1


Hürriyet 


Geri Dön