25 / 04 / 2024

Bitlis Aydınlar'daki inşaatı devam eden cami yardım bekliyor!

Bitlis Aydınlar'daki inşaatı devam eden cami yardım bekliyor!

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde inşaatı devam eden cami, hayırseverlerden yardım bekliyor. Erhan Emen, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla cami inşaatına başladıklarını ifade etti.



Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde inşaatı devam eden cami, hayırseverlerden yardım bekliyor.

Cami Dernek Başkanı Orhan Emen, Aydınlar beldesi Yolaltı Mahallesi’nde inşaatına başlanılan cami için hayırsever vatandaşlardan ve iş adamlarından yardım beklediklerini söyledi. Orhan Emen, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla cami inşaatına başladıklarını ifade ederek, “2003 yılından beri yerleşim yeri olan Yolaltı Mahallemizde 30 hane ve 200’ün üzerinde nüfus olmasına rağmen burada ibadetlerimizi yapabileceğimiz bir ibadethane yoktu. Mahalle sakinlerimizin desteğiyle burada cami inşaatımıza başladık. Ancak cami inşaatını bitirebilmemiz için hayırsever vatandaşlarımızdan ve iş adamlarından yardım bekliyoruz” dedi.


Hürriyet Cami Dernek Başkanı Orhan Emen, Aydınlar beldesi Yolaltı Mahallesi’nde inşaatına başlanılan cami için hayırsever vatandaşlardan ve iş adamlarından yardım beklediklerini söyledi. Orhan Emen, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla cami inşaatına başladıklarını ifade ederek, “2003 yılından beri yerleşim yeri olan Yolaltı Mahallemizde 30 hane ve 200’ün üzerinde nüfus olmasına rağmen burada ibadetlerimizi yapabileceğimiz bir ibadethane yoktu. Mahalle sakinlerimizin desteğiyle burada cami inşaatımıza başladık. Ancak cami inşaatını bitirebilmemiz için hayırsever vatandaşlarımızdan ve iş adamlarından yardım bekliyoruz” dedi.


Hürriyet 


Geri Dön