26 / 04 / 2024

Biytaş, 31 bin konut projesine imza attı

Biytaş, 31 bin konut projesine imza attı

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe faaliyet gösteren Biytaş, bugüne dek 31 bin 500 konut projesine imza attı



Biytaş Şirketler Grubu Başkanı Suat Gülçimen, tesisat ve taahhüt hizmetlerinin yanı sıra sauna ve yüzme havuzu üretimi yaptıklarını söyledi. Gülçimen, İstanbul merkezli Protes AŞ ortaklığıyla da radyatör, vana ve kelepçe üretimi gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Biytaş'ın 1985 yılında Bursa'da kurulduğunu belirten Gülçimen, önce çevre illere, ardından da Marmara Bölgesi'nin tamamına hizmet vermeye başladıklarını vurguladı.

Büyük projelerin firması olduklarını kaydeden Gülçimen, "Çeyrek asır önce makine ve elektrik tesisat projeleri hazırlayan bir büro olarak kurulan şirketimiz, günümüzde 850 metrekare çalışma alanı, 1500 metrekare depo alanı, ısıtma-soğutma cihazları satışı, havuz-sauna için iki ayrı showroom'u ve 120 kişilik kadrosuyla hizmet veriyor. Europool markası ile Türkiye'nin önemli turistik merkezlerindeki havuz inşaatlarına imza atıyoruz. SaunaTec markasıyla da sauna ve SPA banyolarını üretiyoruz. Bugüne kadar 31 bin 500 konutun projesini gerçekleştirdik. Toplam 8 milyon 100 bin metrekare alanda ısıtma-soğutma-klima ve tesisat uygulaması yaptık" dedi.
 
Yenilikçi firma
Biytaş hizmetlerinden bugüne kadar 170 bin kişinin yararlandığı bilgisini veren Gülçimen, Bursa'nın yanı sıra İstanbul,  İzmir  ve Antalya başta olmak üzere çok sayıda ilde önemli projelere imza attıklarını ifade etti. Sektördeki yenilikleri çok yakından takip ettiklerini vurgulayan Gülçimen, son bir yıl içinde yapılan işlerden Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi, Bursaspor Özlüce Tesisleri, Tofaş Ar-Ge binası, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Kristal Park, Korupark-Koru Max, İstanbul Starwood Showroom'u ve Afyon Korel Otel'de Biytaş'ın imzası olduğunu söyledi.
Referans


Geri Dön