19 / 04 / 2024

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bizim Ev Engelliler Yaşam Merkezi modern binasına kavuşuyor!

Bursa Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çok daha donanımlı ve kapsamlı bir binaya kavuşuyor. Yeni bina 19 Mayıs Mahallesi'nde yükselecek.



19 Mayıs Mahallesi'nde yapılacak yeni bina için Nilüfer Belediyesi ve Taşyakan İnşaat Limited Şirketi arasında protokol imzalandı. Taşyakan İnşaat Limited Şirketi, Nilüfer Belediyesi ile imzaladığı protokol kapsamında Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin yeni binasını, ruhsat tarihinden itibaren 30 ay içerisinde tamamladıktan sonra bağışlayacak.


Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi'nin protokolü Nilüfer Belediyesi Halk Evi Basın Toplantı Odası'nda gerçekleştirildi. Protokol imza törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Taşyakan İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Taşyakan, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey ve basın mensupları katıldı.


Protokolü, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Taşyakan İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Taşyakan imzaladı.





Bursada bugün


Geri Dön