19 / 04 / 2024

Bizim Evler 2'de 128 bin TL'ye!

Bizim Evler 2'de 128 bin TL'ye!

Ispartakule'de alternatif arayanlar için Bizim Evler 2'de fiyatlar 128 bin TL ile 425 bin TL arasında değişiyor



Bizim Evler 2'de fiyatlar 128 bin TL ile 425 bin TL arasında değişiyor. Deniz Bank ve  Vakıf Bank'ın da aralarında bulunduğu bankalardan konut kredisi kullanılıyor. 60 aya kadar yüzde 0.66, 120 aya kadar ise yüzde 0.86 faizle kredi kullanmak mümkün. Aylık taksitler 1.313 TL'den başlıyor. Firma kendi bünyesinde yüzde 50 peşinatla 14 aya kadar yüzde sıfır faizle vadelendirme yapıyor.
Projede metrekare birim fiyatı 1.478 TL ile 2 bin 100 TL arasında değişiyor. Proje lokasyon olarak kısa süre önce hizmete giren otoyol-Ispartakule çıkışı ile zenginleşen ve  Marmaray  projesinin hattının uzatılması ile ilk durak noktası olarak belirlenen Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde bulunuyor.
Alanları 85 metrekare ile 210 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana gelen konutların yüzde 60'ı satıldı.
Proje, 45 bin metrekare alanda 522 konuttan meydana geliyor. Proje  TOKİ  kaynak geliştirme projeleri kapsamında hayata geçiriliyor.
İnşaatına 2009 Mayıs'ta başlanan konutların 2011'de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.
Yüzde 90'ı yeşil alana ayrılan sitede kapalı yüzme havuzu, basketbol sahaları, tenis kortu, kapalı otopark, Fin hamamı, sauna ve anaokulu bulunuyor.
Tren istasyonunun yanında yer alan projenin bitişiğinde; ilköğretim okulu, alışveriş merkezi, sağlık ocağı, kreş, kültürel tesis alanı bulunuyor.
Neden cazip?
1)    Sosyal donatıları ve yeşil alan satıldığı fiyata göre gayet iyi.
2)    Metrekare bazında fiyatı cazip. Orta ve uzun vadede prim yapar.
3)    Projedeki tüm bloklar geçtiğimiz günlerde satışa açıldı. İstenilen kat ve metrekarede alternatif bulma olasılığı var.
4)     Anlaşmalı bankalardan kredi kullanıldığında, faiz oranları çok düşük kalıyor.

www.bizimevler.com.tr

[email protected]


Tebernüş Kireçci

Konu ile ilgili basında yer alan diğer haberler

Yönünü Ispartakule'ye dönenler için
Ispartakule, son dönemlerin en gözde yerleşim mekanlarından biri konumuna kavuştu. Buradaki projelerden biri olan Bizim Evler 2 de geliştirdiği ödeme planlarıyla dikkat çekiyor. Fiyatların 128 bin TL ile 425 bin TL arasında değiştiği projeden ev sahibi olabilmek için başta Deniz Bank ve Vakıf Bank olmak üzere pek çok bankadan konut kredisi kullanılabiliyor. Bu doğrultuda 60 aya kadar yüzde 0.66, 120 aya kadar ise yüzde 0.86 faizle kredi kullanmak mümkün. Aylık taksitler 1.313 TL'den başlıyor. Firmanın kendi bünyesindeki ödeme planına göre  de yüzde 50 peşinatla 18 aya kadar yüzde 0 faiz vadeyle konut edinmek olası.

Marmaray uzayınca durak oldu
45 bin metrekare üzerinde 522 konut olarak tasarlanan Bizim Evler 2'deki dairelerin büyüklükleri ise 85 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Daire tipleri ise 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden oluşuyor. Konutların yüzde 60'ının satıldığı projede teslim tarihi olarak da 2011 ifade ediliyor.
Bizim Evler 2, lokasyon olarak kısa süre önce hizmete giren otoyol-Ispartakule çıkışı üzerinde bulunuyor. Marmaray projesinin hattının uzatılması ile ilk durak noktası olarak belirlenen Ispartakule istasyonuna yürüme mesafesinde bulunması projenin bir diğer artısı.

NEDEN CAZİP?
- Satıldığı fiyat göz önüne alındığında Yüzde 90'lık yeşil alan ve sosyal donatılar açısından zengin.
- Metrekare bazında fiyatı cazip. Orta ve uzun vadede prim yapma olasılığı yüksek.
- Projedeki tüm bloklar geçtiğimiz günlerde satışa açıldı. İstenilen kat ve metrekarede alternatif bulma olasılığı var.
-Anlaşmalı bankalardan kredi kullanıldığında, faiz oranları oldukça düşük kalıyor.
Tebernüş Kireçci


Geri Dön