26 / 04 / 2024

Bizim Evler 4 bugün satışa çıkıyor!

Bizim Evler 4 bugün satışa çıkıyor!

60 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Bizim Evler 4, 800 daireden oluşuyor. Projede 342 adet 2+1, 224 adet 3+1 ve 228 adet 4+1 daire tipleri yer alıyor. Proje bugün satışa çıkıyor...



11.370 aileyi kalite konut sahibi yapan İhlas Holdingin Ispartakulede geliştirdiği Bizim Evler markalı konutlarına bir yenisi daha ekleniyor. Ispartakuledeki dördüncü proje 800 konutluk Bizim Evler 4 adıyla bölgenin en değerli projesi olmaya aday.

Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Bahçeşehir Ispartakule mevkiinde konumlandırılan Bizim Evler projeleriyle bölgede Bizim Evler Mahallesi kuruluyor.

TOKİ iştiraki birçok firmanın projelerinin yer aldığı bölgede, İhlas Holding olarak Bizim Evler markasıyla bölgenin en büyük yaşam alanını inşa ettiklerini söyleyen Bizim Evler Proje Koordinatörü Mehmet Erhan Değerli şöyle konuştu; "Bizim Evler projeleriyle hızla gelişen ve nüfusu artan bölge gün geçtikçe değer kazanmaya devam ediyor. 2009 yılı Haziran'ında yaşamın başladığı Bizim Evler 1 ve 8 ay erken teslim edilen Bizim Evler 2'nin ev sahipleri, kaliteli bir yaşam alanıyla birlikte kazançlı bir yatırıma da sahip oldu. Erken teslim müjdelerinin yanı sıra kısa zamanda prim yapan evleriyle şimdiden kazançlı çıktılar. Bizim Evler 3'ün inşaatı ve satışı hızla devam ederken, Ispartakule konut bölgesinde yaklaşık 2 bin 800 konut ve sosyal tesisleri ile Bizim Evler Mahallesi kurulmuş olacak."

Bizim Evler 4 için ön talep 15 Nisan'da başlanıyor...

Kaliteli konutlarıyla sektörünün en güvenilir markaları arasında yer alan İhlas Holding, 2009 yılında teslim ettiği Bizim Evler 1 projesinin büyük ilgi görmesinin ardından bölgedeki yatırımlarına hız vererek Bizim Evler 2'yi inşa edip 8 ay erken teslim etti. Yine aynı bölgede Bizim Evler 3'ü projelendirip inşasına başlayan firma şimdi de bölgeye dördüncü projesi Bizim Evler 4 ile yatırımlarına devam ediyor.

60 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan Bizim Evler 4, 800 daireden oluşuyor. Projede 342 adet 2+1, 224 adet 3+1 ve 228 adet 4+1 daire tipleri yer alıyor. Bizim Evler 4 projesi 800 konutun yanı sıra 30 adet ofis, 2 katlı dershane ve 70 mağazalık Bizim Çarşı ile bölgeye büyük değer kazandıracak.

Dairelerin tamamı, A enerji sınıfı ankastre cihazlar, invertörlü klimalar ve yoğuşmalı kombi ısınma sistemleri ile donatılmış olarak teslim ediliyor. Ayrıca site aidatları da emsal projelere kıyasla metrekareye 0,90 kuruş gibi düşük miktarlarda bulunuyor.

Bizim Evler 1, Bizim Evler 2 ve inşaatı devam eden Bizim Evler 3'te kapalı yüzme havuzu, fitness salonları, sauna ve Türk hamamı ile site sakinlerine kaliteli yaşamın tüm ayrıcalıkları sunuluyor. Sosyal tesisler profesyonel firmalar tarafından işletilirken, alanında uzman spor eğitmenleriyle sağlıklı bir spor imkanı sağlanıyor.

Projenin %85'i peyzaj alanına ayrılarak site içinde ferah bir alan sağlanıyor. Geniş peyzaj alanı ve sosyal tesislerin yanı sıra konumu itibariyle ulaşımda da büyük rahatlık sağlıyor. Tren istasyonuna 150 metre, Atatürk Havalimanına 15 dakika mesafede yer alan Bizim Evler'e İETT günde 150 yi aşkın sefer düzenliyor. TEM Otoyoluna bitişik konumuyla da şehir içi ulaşımda büyük kolaylık sağlayan Bizim Evler, İstanbul'un önde gelen konut projeleri arasında yerini alıyor. Satışların 15 Nisan'da başlayacağı Bizim Evler 4 için şimdiden talepler gelmeye başladı. Bizim Evler projelerinin tamamlanmasının ardından da Ispartakule'de Bizim Evler markalı konutlarında 11 bini aşkın kişi yaşayacak.


Geri Dön