25 / 04 / 2024

Bizim Evler 4 satılık daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Bizim Evler 4 satılık daire fiyatları 249 bin TL'den başlıyor!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 4

Bizim Evler markalı konut projeleriyle Ispartakule’nin en geniş yaşam alanını inşa eden İhlas Holding İnşaat Grubu Bizim Evler 4’ün inşa çalışmalarını tamamladı. 6 ay erken teslimle Ocak ayının sonunda yaşamın başladığı projede son daireler için 1 yıl peş




İhlas Holding İnşaat Grubu’nun erken teslimlerle tamamladığı 2.000 konutluk ilk üç projesinde yaşam devam ederken, 780 konutluk Bizim evler 4’te de teslimler 6 ay öne çekilerek yaşam başladı.


Haziran 2013 olarak belirtilen teslim tarihinin öne çekilerek Ocak ayının sonunda teslimlerine başlanan Bizim Evler 4’te, teslimlerin Mart ayı içinde tamamlanması hedefleniyor.


Bölgedeki dördüncü projesiyle birlikte Ispartakule’nin en büyük yatırımcısı olarak öne çıkan İhlas Holding İnşaat Grubu, teslimlerini tamamladığı Bizim Evler markalı tüm projelerinde olduğu gibi Bizim Evler 4’ü de birinci sınıf işçilikle hayata geçirdi.


Bizim Evler markalı konutlarıyla kaliteli ve ferah yaşam alanları inşa ettiklerini belirten Bizim Evler Satış Müdürü Mehmet Erhan Değerli; “Ispartakule’deki dördüncü projemizle; 780 konutun, ve bölgenin alışveriş çarşının yer aldığı bir komplekse imza atıyoruz. Diğer projelerimizde de esas aldığımız sürdürülebilir kalite anlayışını Bizim Evler 4’te de devam ettiriyoruz. Projenin kaba inşaatından daire içlerindeki ankastrelere kadar en kaliteli malzemeleri kullanıyoruz. Bugüne kadar Bizim Evler markasını tercih edenler karlı çıkmakla birlikte kaliteli bir yaşamın da sahibi oldular. Bizim Evler 4’te de aynı ayrıcalıkları sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” şeklinde konuştu.


TOKİ ve Emlak Konut tarafından nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.


Birçok devlet yatırımının da yapıldığı bölgede metro, hızlı tren, üniversiteler ile Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü planlanıyor.


Yer tahsislerinden sonra ihalesi de tamamlanan sağlık kampüsü ile bölgenin büyük değer kazanacağı belirtiliyor.


Stüdyo ve 1+1 dairelere yer verilmeyen Bizim Evler 4’te geniş ve kullanışlı daireler yer alıyor. En küçüğü 110 metrekareden başlayan dairelerin fiyatları ise 249 bin TL’den başlıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin yer aldığı projede %25’lik peşinat 1 yıl ertelenirken ve anlaşmalı bankalar ve finans kurumları aracılığıyla 120 aya kadar vade ile kredi kullanılabiliyor.



0212 405 10 00

www.bizimevler.com.tr


projeye sor



Geri Dön