29 / 03 / 2024

Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinatla!

Bizim Evler 6'da yüzde 5 peşinatla!

İhlas Yapı’nın 7 ay sonra teslim edeceği Bizim Evler 6’da avantajlı satın alma modeli başladı. Cazip ödeme planlarının yer aldığı proje, yüzde 5 peşinat ve yüzde 1 KDV fırsatına ek olarak, yüzde 5’lik fiyat avantajı ile sunuluyor.



İnşa çalışmalarında sona yaklaşılan Bizim Evler 6’da, yatırımcıya nakit ve kredili alımlarda alternatifli ödeme planları sunuluyor. Peşinat minimum yüzde 5 olarak belirlenirken, yüzde 75 için 120 aya kadar kredi kullanılabiliyor. Yatırımcılara yüzde 20’lik peşinatı da daire tesliminde ödeme imkanı sunuluyor.

Kalite ve konfora  önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan Bizim Evler 6’da  fiyatlar ise 439 bin TL’den başlıyor.


YATIRIMCININ GÖZÜ ISPARTAKULE’DE

İstanbul’da ilk etapta 60 bin konutun yer alacağı nitelikli konut bölgesi olarak planlanan Ispartakule, her geçen gün değer kazanmaya devam ediyor.

Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Bağlantı yolları, yeni Metro ve banliyö tren hatları, inşaatları devam eden; 3. Havaalanı, 3.Köprü, Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük sağlık kampüsü gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, “Yeni Şehir” olarak lanse edilen Ispartakule’yi cazibe merkezi haline getiriyor.


7 AY SONRA TESLİM!

Bugüne kadar Bizim Evler markalı konut projeleriyle 3.500 daire teslim ederek Ispartakule bölgesinin en büyük yatırımcısı olarak konumlanan İhlas Yapı, bölgedeki altıncı projesi Bizim Evler 6’yı Haziran 2016’da teslim edecek. 

Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6’da daireler 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiyor. 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tiplerinin yer aldığı proje, 1.661 konut ve 160 cadde mağazasından oluşuyor.

Gökkuşağı renklerinin kullanıldığı dış cephesi, teraslı daireleri ve mimarisi ile Bizim Evler 6, bölgede dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca 120 dönümlük arsa alanı ile site sakinlerine daha geniş peyzaj, sosyal yaşam ve spor alanları sunuyor.


İhlas Yapı, Bizim Evler 6 ile Ispartakule’deki toplam konut sayısını 5 bine çıkartarak bölgeye değer katmaya devam ediyor.


METRO DURAĞI KAPISINA GELİYOR

İstanbul’un en planlı ve kontrollü gelişen uydu kenti Ispartakule, çalışmaları başlayan Metro hattı ile oturumcu ve yatırımcıların ilgi odağı haline geldi. Ispartakule Metro durağının önünde yer alacağı Bizim Evler 6 bölgenin yeni merkezi olacak.

Bizim Evler 6 projesinin güneyinde konumlanan dükkanların, hemen önünde yer alacak Metro durağı ile şehrin bir çok noktasına kolay ulaşım imkanı sağlanacak.

Bizim Evler 6’nın önüne gelen Ispartakule Metro Durağı, yatırımcıların projeye olan talebini şimdiden katladı. Kabataş, Beşiktaş, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir metro hattının Ispartakule durağından ulaşılabilecek.

Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da Bizim Evler’e çok yakın bir noktada yer alacak.


ISPARTAKULE’NİN CADDE MAĞAZALARI SATIŞTA

Dükkan yatırımcıların gözdesi olan bölgede, İhlas Yapı, cadde boyu alışveriş dükkânları konseptini Bizim Evler 6 projesinde de devam ettiriyor. 


Şuan 12 bin konutun yer aldığı bölgenin tam ortasında bulunan Bizim Evler 6’nın cadde dükkanlarının satışı başladı.  Bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere planlanan projede 160 cadde mağazası Ispartakule Metro durağının hemen bitişiğinde konumlanıyor. 

45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip mağazalar, bölgenin ticari alan ihtiyacını karşılayacak ve Ispartakule’nin yeni merkezini oluşturacak. Bizim Evler 6’nın cadde mağazaları 500 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.


Daire ve dükkan satışlarının devam ettiği Bizim Evler 6’da, ticari üniteler için de alternatif ödeme planları sunuluyor.


MARKA PROJE, EN İYİ MARKALARLA DONATILIYOR

Yaptığı her projede kalite ve güven inşa eden İhlas Yapı, Bizim Evler 6 projesinde de en iyi markaları tercih ediyor. 

Firma; klimalarda Mitsubishi, asansörde Schinndler, ankastrede Frankee, Mutfaklarda Lineadecor, PVC’de Pimapen, armatürde ECA, vitrifiyede ise Serel markasını kullanıyor. 


Mekanik ve elektrik altyapısında Grunfos, Mas DAF, Bosch ve Teksan Jeneratör gibi markaları, Bizim Evler Kalitesiyle buluşturuyor.



Web Adresi: www.bizimevler.com.tr




Geri Dön