24 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 fiyatları!

Bizim Evler 7 fiyatları!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Ön talep süreci bugün başlayan Bizim Evler 7 fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Kanal İstanbul ve 3. Havaalanı güzergahına yakın mesafede bulunan proje 8 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.



Bizim Evler 7 Konutları İstanbul Avcılar - Ispartakule'de inşa ediliyor. Teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanan proje 532 adet konut ve 43 adet ticari birimden oluşuyor. 


Bizim Evler 7 fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Bu ay itibariyle satışa çıkması planlanan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edilen konutlar yer alıyor.


Ispartakule  Bizim Evler 7  'nin ortak yaşam alanları arasında; kreş, çocuk havuzu, buhar odası, kapalı yüzme havuzu, mini futbol sahası, her daireye ve misafir araçlara kapalı otopark, anaokulu, Türk hamamı, fitness salonu, sauna, spor alanları, oyun bahçeleri, eğlence mekanları mevcut. 


Bizim Evler 7 Avcılar projesi konum olarak 3.Köprü bağlantı yolları, Kuzey Marmara Otoyolu, Kanal İstanbul, yeni metro ve banliyö hatları, 3. Havaalanı güzergahına yakın bir bölgede bulunuyor. 


Toplam inşaat alanı 124 bin 106 metrekareden oluşan Bizim Evler 7 fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. Proje İhlas Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. 


Bizim Evler 7 Avcılar satış ofisi 

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön