25 / 04 / 2024

Bizim Evler 7 satışa çıktı! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bizim Evler 7 satışa çıktı! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Firma: İhlas Holding İnşaat Grubu

Proje: Bizim Evler 7

Ispartakule'de toplam 532 adet konuttan meydana gelen Bizim Evler 7 projesi bugün satışa çıktı. Proje İhlas Holding İnşaat Grubu imzası taşıyor.



Ispartakule'de toplam 532 adet konuttan meydana gelen  Bizim Evler 7  projesi bugün satışa çıktı. Projede konutların yanı sıra 43 ticari ünite de yer alıyor. Proje İhlas Holding imzası taşıyor. 


28 katlı 4 bloktan oluşan Bizim Evler 7 projesinde yer alan daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin toplam inşaat alanı ise 124 bin 106 metrekare olarak belirlendi.


Bizim Evler 7’de; kapalı yüzme havuzu, çocuk havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, mini futbol sahası, basketbol, voleybol sahaları ile tenis kortu bulunuyor. Projede; çocuk oyun bahçeleri, kreş, anaokulu, eğlence mekanları, yürüyüş yolları ve kameriyeler komşuların çeşitli etkinliklerle bir araya gelebileceği toplantı salonu ve göl kafe yer alıyor.


Bizim Evler 7 satışa çıktı! 360 bin TL den başlayan fiyatlarla!


Bizim Evler 7 Ispartakule projesi; TEM Otoyolu’nun yanı başında 3.Köprü bağlantı yolları, 3. Havaalanı, Kuzey Marmara Otoyolu, muhtemel Kanal İstanbul güzergahında Küçükçekmece Gölü manzarası ve Marmara Denizi’ne hakim bir manzaraya sahip alanda inşa edilecek. 


TEM Otoyolu’nun yanı başında konumlanan Bizim Evler 7’de konut teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor.  Projede yer alan dairelerin fiyatları 360 bin TL'den başlıyor. 


Bizim Evler 7 Ispartakule iletişim

Tel: 0212 405 10 00

Web: www.bizimevler.com.tr

Öznur YASLI/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön