19 / 04 / 2024

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı!

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı!

Emlak Konut GYO Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi 551 milyon TL teklifle Dağ Mühendislik kazandı.



 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu bugün yapıldı. İhaleye 551 milyon TL teklif geldi. 

 

İhaleyi Dağ Mühendislik kazandı

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı. Firma arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 2 milyar TL teklif verirken, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak 551 milyon TL teklif sundu. 

 

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı!

 

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesine en yüksek ikinci teklifi Özak GYO-İnt-Er Yapı İnşaat verdi. Dağ Mühendislik'ten daha çok teklif veren firma şirket payı olarak 547 milyon 251 bin TL teklif edince ihaleyi kazanamadı. Özak GYO-İnt-Er Yapı İnşaat ihalede 2 milyar 736 milyon 255 TL teklif verdi. 

 

En yüksek üçüncü teklifi ise Be-Ma İnşaat-Osmanbey Emlak-Bilal Park Yapı İnşaat İş Ortaklığı verdi. Firma arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 680 milyon TL, arsa satışı karşışığı şirket payı toplam geliri olarak ise 420 milyon TL teklif verdi. İhalenin birinci oturumuna katılan 2 firma, ikinci, oturuma katılmadı. 

 

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesine Dağ Mühendislik, Be-Ma İnşaat - Osmanbey Emlak - Bilal Pars Yapı İş Ortaklığı, Günyüzü İnşaat - Zilal Tekstil Turizm İnşaat - CSR Gayrimenkul İş Ortaklığı,  Fuzul Yapı - Alzamil Gayrimenkul - Seha İnşaat İş Ortaklığı,  Özak GYO - İnt-Er Yapı İnşaat İş Ortaklığı katılmıştı. 

 

İhaleye esas taşınmazların tespit edilen asgari bedeli 492 milyon 617 bin 321,90 TL olarak açıklandı. 

 

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesini Dağ Mühendislik kazandı!

 

Bizim Mahalle 2. Etap toplam 118 bin 98 metrekare arsa alanına sahip. Karma olarak hayata geçirilecek proje mahalle konseptinde tasarlanacak. Projede dükkanlar, konutlar, anaokulu, ortaokul ve park alanı yer alacak. 

 

İhale sonucu için tıklayın

 

 

Bizim Mahalle 2. Etap ihalesine 5 teklif!

 

 

Bizim Mahalle 1. Etap ihalesi iptal edildi!

 

 

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com 

 


Geri Dön