26 / 04 / 2024

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

BJK Süleyman Seba Tesisleri’nde yeni kiracı arayışında!

Şampiyonluğunu kutlayan Beşiktaş Jimnastik Kulubü (BJK), İstanbul Fulya’da yer alan Süleyman Seba Tesisleri’ndeki ticari alan için yeni kiracılar arıyor.



Beşiktaş, İstanbul Fulya kompleksindeki 28 bin metrekarelik satış alanını Real ve MediaMarkt çıktıktan sonra yeniden kiraya vermek için harekete geçti. Ticari alanda metrekare fiyatı 15-20 dolar.


Real ve Media 

28 bin metrekarelik alanın kira bedeli, kiralayan şirketin tadilat süresi, sözleşme süresi gibi kriterlere göre değişmek üzere 15-20 dolar arasında değişecek. Bu durumda Beşiktaş Kulubü, aylık yaklaşık 420 bin dolar gelir elde etmiş olacak.


Banka ve sigorta şirketi

Coldwell Banker Türkiye, tesislerdeki AVM alanının kiralamasını yapıyor. Coldwell Banker Türkiye’nin Genel Müdürü Gökhan Taş, BJK Süleyman Seba Tesisleri’nin AVM alanının içindeki kiracıların çıkmasıyla yeni bir sürece girdiğini söyledi. Taş, “Prestijli konumu ve kolay ulaşılabilir olması nedeniyle markaların yoğun ilgisini gören tesis, Coldwell Banker’ın müşteri portföyü ile buluşacak. Hastane, üniversite, genel müdürlük, süper marketlere kiralama yapabiliriz. 28 bin metrekarelik alanı bölerek 2 ya da 3’e bölerek de kiralama yolu izleyebiliriz. Şu anda bir sigorta şirketinin genel müdürlük olarak kullanması, bir bankanın da call center olarak kullanması için görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.



Metrekaresi 15-20 dolar

Hem de Maslak-Levent hattında bir genel müdürlük kirasının üçte biri fiyat belirledik açıklamasını yapan Taş, ''Kiracının hangi amaçla kullanacağına göre fiyat da şekillenecek. Hastane olursa farklı, market olursa farklı tadilat olacak. Bu fiyatı etkiler. Şu anda metrekaresi 15-20 dolar aralığında fiyat belirledik” dedi.




Vatan 


Geri Dön